Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 11 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Θα είμαι συνοπτικός καθώς τα περισσότερα για την Jasmine εχουν είδη γραφτει στις προηγούμενες κριτικες οι οποιες είναι ακριβεις.

Η Jasmine εφτασε στον χωρο μου στην ώρα της ντυμενη με ενα ροζ/σομον φορεματακι και ενα πλατυ χαμόγελο. Πρωτη εντυπωση θετικη.

Η κοπελα είναι οτι βλεπετε στις φωτο συν καποια χρονακια/κιλακια παραπάνω αλλα οχι σε ενοχλητικο βαθμο . Κοντούλα με πιασίματα και απαλό μαυρισμενο δερμα.

Ευχαριστος χαρακτήρας με επαρκή αγγλίκα σπάει ευκολα τον παγο και σε κανει να αισθανθείς ανετα απο την αρχη του ραντεβού. Στα θετικα δεν μπουρδολογεί και δεν τρώει ασκοπα τον χρόνο. Πίνει αλκοόλ και καπνίζει IQOS.

Στον αγώνα εχει μεγάλη εμπειρία. Βρηκαμε χημεία αμεσως, φιλαει με γλώσσα πολυ καλα, πιπώνει καλύτερα, δεχεται περιποιηση και γενικότερα γουσταρει πολλα προκαταρτικα .

Ο πρώτος γύρος τελειώσε με γλυψειματα εκατερωθεν και ενα πολύ καλο CIM. Στο δευτερο γύρο που είχαμε και σεξ , με λίγο τζελ η κοπέλα αντεχει στο δυνατο GFE ρυθμό δίχως μα και μου .

Συνοψίζοντας η Jasmine είναι μια πολυ τίμια και VFM επιλογή με καλο σόσιαλ και σερβις που ευκολα καλύπτει τις αναγκες των περισσοτερων απο εμας .

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 14, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
320€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Γλομπεο-Μύστης
75
Πόντοι:
24.985
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kappa+, Annapurna, Score73 και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Αυγούστου, 2025
...man η Αλόννησος δεν έχει αεροδρόμιο...τι κάνουμε τώρα?!...Να πάρω το σκάφος??...Χαχαχα!Χαχαχα!...

Καπέλο Καπέλο
review reaction 3 hornyasfuck, 21plus, srek7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1