Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 35 10
Call-Girls 63444
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Όχι δεν την ξεμούνιασα εγώ, μόνη της τα έκανε όλα. Φοβερή διάθεση για σεξ, με άφησε να την δαχτυλιάσω και να παίξω με το G-spot της, έχυσε μια στο στόμα μου, δεύτερη σε flatiron και την τρίτη προσπάθησε φιλότιμα. Και μου ζητησε και συγγνώμη επειδή δεν ήταν σε καλό mood! Ρε τύποι, αυτή αμα χύνει έτσι σε κάθε ραντεβού που βρίσκει δύναμη να πάει σπίτι της το πρωί;

Δεύτερο 10αρι συμμετοχης που βαζω σε 10 μέρες, για άλλο κορίτσι του γραφείου (ναι, είμαι προμότορας, για΄τι όχι άλλωστε /s) και προσπαθω να αποφασίσω πιο ευχαριστήθηκα περισσότερο. Με την Αλίνα θα έλεγα ότι "βρεθήκαμε" καλύτερα, αυτή εδώ κουνιόταν λίγο σε δικούς της ρυθμούς, θα μπορούσα να είμαι το sex toy της, αλλά όπως είπα τα έδωσε όλα και το μουνάκι της είναι απίστευτα στενό.

Γενικά κορμάκι petit, σφιχτή και ηλιοκαμμένη, πεντακάθαρη και μοσχομυριστή, κοριτσακι να το μασουλήσεις μέχρι κόκκαλο, yam, yam, gimme some. Και ε΄δω προσοχή, διότι οι φωτογραφίες είναι 6 χρόνια παλιές και 8 κιλά περισσότερο. Δεν θα δείτε τη στρογγυλάδα σε βυζί και κώλο των φωτογραφιών. Προσωπικά δεν με χάλασε, αντιθέτως προτιμώ τον νέο σωματότυπο, να το έχετε υπόψην όμως διότι στο ντουζ αναρωτήθηκα αν μου έστειλαν την ίδια κοπέλα.

Ενα μικρό tip, στην αρχή της συνάντησης η κοπέλα επιχείρησε μια - δυο φορές την τεχνική καθρέφτη (σου κάνω ότι μου κάνεις), οπότε προσεχετε που θα βάλετε τα δάχτυλά σας. (Anal δεν αναφέρει στην καρτέλα, οπτικά μου φάνηκε δουλεμένος όμως).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 11, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
daddycool
Σεβαστός
18
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, boudog και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Αυγούστου, 2025
Καλά ρε φίλε...όλες οι εσκορτ να χύνουν μαζί σου ; Άσε και καμιά ανικανοποίητη ...χαχα
review reaction 3 piko, bataclan00, midenikon
12 Αυγούστου, 2025
@mn2 Προσπαθω ρε φίλε, αλλά πέφτω σε καβλιάρες. Ξέρεις καμιά παγοκολώνα να τον χώσω Αυγουστιάτικα;
13 Αυγούστου, 2025
Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται αυτή
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3