Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 2 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Παράξενες μέρες οι τελευταίες. Ίσως περισσότερο βαρετές κουραστικές ξενέρωτες που μαζί με την ζεστή με εξουθενώνουν. Προσπαθώντας να βρω τρόπο να πάρω τα πάνω μου σκέφτηκα να βοηθήσω και τη μοναχοκόρη με την κλασική θυσία μήπως και χαμογελάσει το χειλάκι μας. Οπότε ξεκινώντας από την Τετάρτη, κλείνω το ραντεβού μέσω μηνυμάτων για Πέμπτη και αμέσως μετά την δουλειά ώστε να προλάβω μετά να συναντήσω φίλους να δούμε το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη Λεμεσού. Ο κλήρος είχε πέσει στην κοπέλα που οι φωτογραφίες της παρουσίαζαν τις μεγαλύτερες αντιθέσεις. Οφείλω να πω βαμμένη δεν ήταν του γούστου μου, αλλά στις φυσικές φωτογραφίες μου άρεσε πάρα πολύ. Μου θύμιζε και μια γνωστή μου με αποτέλεσμα να διεγείρει την φαντασία μου ακόμα περισσότερο. Κλασικά ζήτησα gfe και γλωσσόφιλα ενώ επιπλέον ζήτησα να μην είναι πολύ μακιγιαρισμένη.
Οπότε φτάνουμε στην Πέμπτη εγώ μπανιαρισμένος, φρέσκος, αλλά ντυμένος να περιμένω την Penelope. Η πόρτα χτυπάει στο παρά 5 του ραντεβού και προς μεγάλη μου χαρά και έκπληξη αντίκρισα ένα εντυπωσιακό πλάσμα. Η Penelope ήταν άκρως εντυπωσιακή. Είναι πολλή ψηλή, 1,80 μου είπε και σχεδόν στο ύψος μου με τακούνι οπότε δε θα ταλαιπωρούσα ιδιαίτερα τη μέση μου. Μακιγιαρισμένη τόσο όσο να φαίνεται νέα και ωραία και όχι ψεύτικη και κοινή. Το έντονο μακιγιάζ θεωρώ τις δείχνει όλες ίδιες και γενικά το βαριέμαι. Ντυμένη στα λευκά με φουστανάκι που με το παραμικρό αεράκι θα σηκωνόταν, να σε προκαλεί να χαζέψεις και να χαϊδέψεις τα μπουτάκια, που ήταν καλλίγραμμες μπουτάρες και ένα μπουστάκι χωρίς σουτιέν. Πιο καυλα πεθαίνεις…. Παρόλη την κομψότητα είναι νταρντάνα ή το στιλάκι το σέξι αθλητικό. Μύριζε ωραία, ήταν καθαρή και το σημαντικότερο είχε ενέργεια και διάθεση.
Βραζιλιάνα από Σάο Πάολο, πρώτη φορά Αθήνα ενώ έχει επισκεφτεί τη Μύκονο. Της αρέσουν τα πάρτι, ο χορός, οι παρελάσεις οι αποκριάτικες, το κρασί και το σεξ. Μου χόρεψε όρθια μπροστά στον καθρέφτη, με τις δυο οπτικές να είναι το ίδιο φανταστικές. Λικνίστηκε και στα τέσσερα στο κρεβάτι. Ο κώλος της λικνιζόταν απίστευτα ως γνήσια Βραζιλιάνα. Το πρόσωπο της έλαμπε από χαρά επιδεικνύοντας τα κάλλη της και τις αρετές της. Εγώ να βρίσκομαι σε διχασμό. Να θέλω από τη μια να απολαύσω όσα μπορεί να δείξει (το μάτι να μη χορταίνει) και από την άλλη να θέλω μανιωδώς να μπω μέσα της. Ενώ καπνίζει δε μύριζε καθόλου άσχημα η ανάσα της, αλλά αντίθετα το άτμισμα που έκανε άφηνε μια γλυκάδα στα χείλη της. Τέλος, απολαμβάνει το ποτό και ήπιαμε 2 κρασάκια παρέα.
Όλα έγιναν στην ώρα τους και σε χαλαρούς άλλοτε αισθησιακούς και άλλοτε ευδιάθετους ρυθμούς. Δάκτυλα επέτρεψε, γλυφομουνι όσο ήθελα ήταν ροζουλί και χωρίς μυρωδιές. Φιλιά έδινε βαθιά με γλώσσα αλλά ήθελε να ελέγχει εκείνη την ταχύτητα, θα προσέφερε και μασάζ αλλά είχε ξεχάσει το λάδι. Μου ζήτησε να της κάνω εγώ μασάζ και όπως στρώθηκα από πάνω και ένιωσα την πούτσα μου στο κωλαράκι της εκείνη άρχισε να τρίβεται με μανία. Πίπα δεν έπαιξε. Ένας γύρος και καλός. Είχε μερικές υπερβολικές και ψεύτικες φωνούλες οι οποίες δε με χάλασαν. Είπε θα έμενε 10 μέρες τώρα βλέπω φεύγει στη βδομάδα. Ελπίζω ν ξαναέρθει.
Κάτι τελευταίο το άρωμα της ήταν έντονο.
Όμορφο αλλά έντονο. Δεν έφευγε η μυρωδιά από τα γένια και τα ρούχα μου. Προσωπικά δε με χάλασε αλλά σε πολλές φάσεις ένιωθα τη μυρωδιά της και μετά το μπάνιο. Παρόλη τη θετική φάση η ΑΕΚάρα τα χάλασε στην πορεία ενώ ξεκίνησε καλά.
Αυτά τα λίγα!Καπέλο

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 07, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου