Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 22 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη φορά την συνάντησα, όταν είχε έρθει από Ουκρανία και δεν γνώριζε λέξη Ελληνικά. Ύστερα από 3 χρόνια συνευρέσεων, καταθέτω την σταθερά υψηλή ποιότητα και στις 10 περίπου, συναντήσεις μαζί της. Το κορίτσι είναι γλυκό, ευγενικό, πανέμορφο, πεντακάθαρο, πρόσχαρο και αξιογαμεύσιμο. Μιλάει λίγα Ελληνικά και ξέρει και τα συνηθισμένα γαμησόλογα. Το προσπαθεί που λέμε τύπισσα. Το καλύτερο call-girl της μακρόχρονης εμπειρίας μου. Αυτός είναι και ο λόγος των πολλαπλών συνευρέσεων. Στην τελευταία μας συνάντηση, με την άφιξή της, άρχισε το κρεσέντο ηδονής!! Φιλιά γλυκά, βαθιά υγρά μεθυστικά. Ταυτόχρονα, αφαίρεση ρούχων και γλειφορουφήγματα -εκατέρωθεν- στο αποκαλυπτόμενο μέρος του κορμιού. Αν υπάρχει γυναίκα "να τη πιείς στο ποτήρι" αυτή είναι η καυλιάρα Ουκρανή. Γεύτηκα τους ζωμούς του καυτού μουνιού της, σε ένα μαρτυρικό γλειφομούνιασμα με αρκετό δαχτύλιασμα. Οι καυλοκραυγές και το τρεμούλιασμά της, αληθέστατα. Κατόπιν, έγλειφε μαεστρικά κι επίμονα τη γεννετήσια περιοχή μου μια εξαφάνιζε τον πούτσο, μια τ'αρχίδια, μια πουτσοσκαμπιλιαζόταν και τανάπαλιν. Ο αυξανόμενος ρυθμός (κρεσέντο) έφτασε στο ζενίθ! Έχυσα ορμητικά κραυγάζοντας στο στόμα της και τα έφτυσε στο μπάνιο. Βρήκα τις ανάσες μου και κάναμε μαζί ντουζάκι. Ύστερα από κουβεντούλα με πολύ χαβαλέ, άρχισε να με γλείφει πατόκορφα, ξανακαύλωσα και με καβάλησε. Επίμονα και ρυθμικά, λικνιζόταν, γυρνούσε ανάποδα, μπρος-πίσω, πάνω μου ακούραστη! Με οποιαδήποτε άλλη δεν τελειώνω 2η φορά σε αυτό το χρονικό πλαίσιο. Με κείνη έγινε πραγματικά η υπέρβαση! Στη λήξη του 60λεπτου επετεύχθη το γκολ, ύστερα από δυνατό κάρφωμα στα τέσσερα!! Αυτά μάγκες να είστε όλοι καλά και να τονίσω σεβασμός και ευγένεια στις κοριτσάρες μας για να μας έχουν άρχοντες και να εισπράττουμε από εκείνες τα 10πλάσια!!!:hi:

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: