Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 93 10
Call-Girls 386462
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

4.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Συνάντηση με την Άννα τη βδομάδα που πέρασε.Ολοι βέβαια γνωρίζουν την Άννα κι αρκετοί θέλουν να τη συναντήσουν,ένας από αυτούς ήμουν και εγώ.Λογο του ότι τη ξέρουν οι περισσότεροι δε θα αναφερθούν πολλά αλλά τα σημαντικά κατ εμένα.
Η Άννα ήρθε χωρίς καθυστέρηση στο ραντεβού,ήταν έτσι όπως τη περίμενα κ είχα φανταστεί,χαμογελαστή ευχάριστη και εδώ θα προσθέσω ότι θα μπορούσε να έχει αρκετά καλύτερες φοτο.
Ελάχιστη αναγνωριστική κουβέντα,μπανάκι μετά κ ένα έναρξη του αγώνα.Το σωμα της είναι καλοσχηματισμενο κ αδύνατο,κάνει μια πολύ ωραία πίπα βαθυα και με σάλιο στη συνέχεια παίχτηκαν 3 στάσεις όρθια,από πάνω κ στα τέσσερα όπου ήρθε η λήξη του πρώτου γύρου.Εχει συμμετοχή ξέρει πως να σε καυλωσει,ωραίες καυλωτικες φωνούλες χωρίς υπερβολές.Δευτερος γύρος άρχισε με αυτή την ωραία πίπα τησ και μετά στα 4 όπου ξαναγυρίσαμε σε πίπα μέχρι ν έρθει το τέλος.
Σκεφτόμουν από που τη ξέρω την Άννα κάπου την είχα δει ;; Την είχα συναντήσει ξανά χωρίς να το θυμάμαι;; Ίσως δούλευε αλλου ;; Δε ρώτησα ούτε θυμάμαι ,μικρή σημασια έχουν αυτά.
Τελικό συμπέρασμα δεν είναι η elegance σύνοδος εμφανισιακά πιο πολύ θα τη χαρακτήριζα ανωμαλιαρα γκομενα αλλά έχει όρεξη έχει ένα ωραίο σωματάκι κάνει μια πολύ καλή πίπα κ έχει συμμετοχή,όλα αυτά μαζί σ αφήνουν θετικό πρόσημο πράγμα που σε κάνει να θες να τη συναντήσεις ξανά.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 05, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα