Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 5 10
Call-Girls
12573
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πιπινάκι γάλακτος , gfe/αμαρουρι. Οι λάτρες του είδους σπεύσατε πριν το μαγαρίσουν το κορίτσι.
Εμφάνιση ότι βλέπετε στις φωτό. Ωραιο πρόσωπο (τα φουσκωμένα τσιμπουκοχειλα είναι ωραία όταν είναι επι το έργο αλλά αισθητικά με χαλάνε) κ σώμα ιδανικό για τα γούστα μου. μικρό στητό στήθος σφιχτός κωλος ομορφεσ Γυναικείες καμπύλες ωραία επιδερμίδα. Αγγλικά καλά αλλά δεν είναι πολύ επικοινωνιακή , στα του αγώνα δεν λέει όχι κ αντέχει. Γλυκιά ευγενική αλλά Πρωτοβουλίες λίγα πράγματα αλλά ακολουθεί όπου την πας και δείχνει να θέλει να σε ευχαριστήσει. Πίπα οκ, με τίμιες απόπειρες deep throat.
Εμφάνιση ότι βλέπετε στις φωτό. Ωραιο πρόσωπο (τα φουσκωμένα τσιμπουκοχειλα είναι ωραία όταν είναι επι το έργο αλλά αισθητικά με χαλάνε) κ σώμα ιδανικό για τα γούστα μου. μικρό στητό στήθος σφιχτός κωλος ομορφεσ Γυναικείες καμπύλες ωραία επιδερμίδα. Αγγλικά καλά αλλά δεν είναι πολύ επικοινωνιακή , στα του αγώνα δεν λέει όχι κ αντέχει. Γλυκιά ευγενική αλλά Πρωτοβουλίες λίγα πράγματα αλλά ακολουθεί όπου την πας και δείχνει να θέλει να σε ευχαριστήσει. Πίπα οκ, με τίμιες απόπειρες deep throat.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν