Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 50 10
Call-Girls
168085
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν και με τις Ουκρανές είμαι γενικότερα επιφυλακτικός στη συγκεκριμένη περίπτωση θα έκανα μια εξαίρεση. Η κοπέλα είναι πιστόλι... Μην τσιμπάτε που δεν το έχει τόσο πολύ με το social, δεν γουστάρει πολύ το μπλα μπλα και τις συζητήσεις. Όχι επειδή δεν ξέρει αγγλικά απλά δεν είναι του στυλ της. Μπορεί να κάνει κάπως μηχανικές κινήσεις αλλά της κάνει πολύ καλά παιδιά. Και για να την πετύχω ελεύθερη πήρα δύο φορές τηλέφωνο το πρακτορεία, να ναι καλά και η τηλεφωνήτρια που ήταν πολύ εξυπηρετικοί. Όταν άνοιξε την πόρτα για να μπω μέσα ήταν τόσο ψυχρή λες και είχε τσακωθεί με κάποιον προηγούμενο πελάτη. Λέω από μέσα μου... Ωχ την πουτσίσαμε! Έπεσα έξω όμως. Της δίνω τα λεφτά, πηγαίνω μια στο μπάνιο να πλύνω τα χέρια μου και είμαι έτοιμος για την επίθεση. Εντελώς μηχανικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα άρχισε να την γλείφω όλο το σώμα. Ξεκίνησα να τις πιπιλάω τις ρώγες και μετά έφτασα να τις γλείφω την κλειτορίδα. Έβγαζε κάτι κραυγούλες του τύπου σαν γυρνάγαμε πορνοταινία αλλά ήτανε πάρα πολύ δεκτική. Γλωσσόφιλα έδωσε και με το παραπάνω και σε όλα τ'άλλα όμως ήταν πολύ δυνατή. Ιδιαίτερα στο τσιμπούκι της χρησιμοποιεί πολύ σάλιο και τον πούτσο τον κάνει υγρό μέσα στο στόμα της. Βάλαμε την καπότα μας και ήμασταν έτοιμοι για το κατάλυμα. Πρώτη στάση φυσικά ιεραποστολικό όπου τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα. Τελείωσα στο στόμα της όπου πήγε να τα φτύσει. Μπάνιο και οι 2 μας και ο 2ος είχε το doggy όπου παρατηρούσα πίσω την κωλοτρυπίδα της και διαπίστωσα ότι ήταν αρκετά δουλεμένη. Της κάνω νόημα για πρωκτικό. Ενώ ήμουν πάνω στην καύλα το μόνο που έβλεπα ήταν τις εκφράσεις του προσώπου της αλλά και τον κώλο της που είχε ανοίξει για τα καλά και είχαν υγρανθεί οι τρύπες της. Όπως είπα και πιο πάνω ήταν αρκετά δουλεμένη κοπέλα. Από τις ελάχιστες φορές που μπήκε το εργαλείο μου όλο μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Και εντελώς αδιαμαρτύρητα! Δεν έβγαλε κιχ σε όλη τη διάρκεια που την κάρφωνα. Συνέχισα φυσικά με ασταμάτητη ροή να σπρώχνω και να ανεβάζω τους ρυθμούς. Η ίδια παιδιά να μην καταλαβαίνει τίποτα. Κυριολεκτικά μπράβο νομίζω ότι είχε γυμναστεί πίσω πάρα πολύ. Να σπρώχνω και να μην σταματάω μέχρι που δεν άντεξα άλλο πετάω την καπότα και της γεμίζω όλα τα καπούλια που ήταν ενισχυμένα με σιλικόνη γεμάτα σπέρμα. Τέτοια περίπτωση ειλικρινά δεν έχω ξαναπετύχει. Μην ψαρώσετε που έχει ψυχρό στυλ στην αρχή η Ουκρανή μετά ξεδιπλώνεται. Αυτά μάγκες να είστε όλοι καλά και να τονίσω σεβασμός και ευγένεια στις κοριτσάρες μας για να μας έχουν άρχοντες και να εισπράττουμε από εκείνες τα 10πλάσια!!!

Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
230€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών