Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 16 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μιας και ήταν άμεσα διαθέσιμη η πρώτη μου επιλογή είπα να μην ψάξω καν για τις παρακάτω, άλλωστε από τις φωτογραφίες της ήμουν απόλυτα σίγουρος ότι θα μου άρεσε. Οι φωτό τελικά είναι πολύ κοντά αν όχι απόλυτα ίδιες με την πραγματικότητα. Ηλικία στα 30+, το σώμα πολύ δυνατό, στεγνό και όμορφο με τις καμπύλες εκεί που πρέπει.
Η υποδοχή της ξεπερνά την λεγόμενη "ζεστή", είναι άτομο με πολύ ενέργεια και τόσο επικοινωνιακή που δεν μπορείς να εστιάσεις δευτερόλεπτο την προσοχή σου αλλού όσο είσαι μαζί της. Έδωσα χρήματα μπροστά, πέρασα μπάνιο και επέστρεψα στο κρεβάτι για έναρξη του αγώνα. Δίνει βαθιά γλωσσόφιλα και κάνει τα κόλπα της στο σώμα, ειδικά στον πούτσο εντυπωσιάζει με πολύ γλείψιμο και στις μπάλες.
Στο σεξ είναι πολύ δυνατή, όπως και στο σόσιαλ τα δίνει όλα και παίρνει πρωτοβουλίες. Δεν είπε όχι στο σφυροκόπημα που της έκανα στα 4, έτρωγε και φάπες στα κωλομάγουλα και δεν έκανε ποτέ παράπονο. Στον πρώτο γύρο άδειασα σχετικά γρήγορα μέσα της (στην καπότα εννοείτε). Ακολούθησε προσπάθεια για επανάληψη και μου τον σκλήρυνε με το τσιμπούκι της πολύ αποτελεσματικά.
Μετά της έκανα και εγώ γλειφομούνι αφού μου παραδόθηκε με τα πόδια ανοιχτά και τα χέρια στα βυζιά να χαιδεύεται. Ακολούθησαν πολλές στάσεις αλλά η καλύτερη το καβάλημα. Η γκόμενα το ζει καυλωμένη και δεν θέλει να σταματήσει μέχρι να χύσεις, δεν κουράζεται όσο και να αργείς. Οι βυζάρες ανέχονται τράβηγμα στις ρώγες και η κωλάρα τις φάπες της.
Μάλλον θα την ξαναπάρω αλλά αν με ρωτάτε αν αξίζει για επανάληψη τότε σας λέω σίγουρα ναι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 06, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
K
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 TOMCRUISE, hornyasfuck, BigMountain και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού