Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 10 10
Call-Girls
35967
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Γεια σας μάγκες, το κορίτσι ονόματι Αντέλ, είναι όπως ακριβώς το βλέπετε, πολύ ψηλό, καθόλου πάχος, σχιστά μάτια.
Μεταξύ μας χημεία δεν υπήρξε, τί να κάνουμε, αλλά τα είπαμε όμορφα (μιλάει καλά αγγλικά) και μετά περάσαμε επίσης όμορφα.
Στο στοματικό με κοίταζε πολύ καυλωτικά, το παραδέχομαι και μου άρεσε.
Και στα τέσσερα επίσης μου άρεσε, διότι τα κωλομέρια της ήταν ωραία.
Αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ, ήταν το ύψος της, διότι 1,80 αυτή, 1,75 εγώ, με αυτή την αναλογία μπορούσα να είμαι από πάνω της και ταυτόχρονα να της φιλάω τη ρώγα, πράγμα που της άρεσε πολύ και είχε γίνει η ρώγα της τούμπανο.
Μου πε ότι έχυσε... Αν είναι αλήθεια, είμαι πολύ ευτυχής. :)
Ωστόσο κι ενώ ξεκινήσαμε για 2ο γύρο είδα ότι δεν μας έπαιρνε και της πρότεινα να το τελειώσουμε στοματικώς, αλλά εκεί που μου τον έγλυφε έκανε τσίου-τσίου το κινητό της και με άφησε στα κρύα του λουτρού, ντύθηκε και έφυγε σφαίρα... :(
Μεταξύ μας χημεία δεν υπήρξε, τί να κάνουμε, αλλά τα είπαμε όμορφα (μιλάει καλά αγγλικά) και μετά περάσαμε επίσης όμορφα.
Στο στοματικό με κοίταζε πολύ καυλωτικά, το παραδέχομαι και μου άρεσε.
Και στα τέσσερα επίσης μου άρεσε, διότι τα κωλομέρια της ήταν ωραία.
Αλλά αυτό που μου άρεσε πιο πολύ, ήταν το ύψος της, διότι 1,80 αυτή, 1,75 εγώ, με αυτή την αναλογία μπορούσα να είμαι από πάνω της και ταυτόχρονα να της φιλάω τη ρώγα, πράγμα που της άρεσε πολύ και είχε γίνει η ρώγα της τούμπανο.
Μου πε ότι έχυσε... Αν είναι αλήθεια, είμαι πολύ ευτυχής. :)
Ωστόσο κι ενώ ξεκινήσαμε για 2ο γύρο είδα ότι δεν μας έπαιρνε και της πρότεινα να το τελειώσουμε στοματικώς, αλλά εκεί που μου τον έγλυφε έκανε τσίου-τσίου το κινητό της και με άφησε στα κρύα του λουτρού, ντύθηκε και έφυγε σφαίρα... :(
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 16, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή