Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 4 10
Γενική βαθμολογία

4.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Το οποίον, ανοίγω την πόρτα και βλέπω ένα κουκλί: Δροσερό, τρυφερό, φρέσκο και χαμογελαστό. Μπαίνει μέσα, μέχρι και τα δάχτυλα των ποδιών της ήταν για διαφήμιση!
Πίνουμε καφέ, τα λέμε ολίγον τι ((αγγλιστί) και μετά πάμε δια τα περαιτέρω.
Ε τότε έγινε άλλος άνθρωπος: σκυθρώπιασε και μου είπε ότι δεν μπορεί να κάνει στοματικό, διότι έχει τα λαιμά της.
Τί να πω, ξαπλώνουμε και αρχίζει το έργο, από μεριάς της συμμετοχή καμία, ε όσο και να είναι όμορφη μια κοπέλα, άμα κοιτάει τους τοίχους δεν ανασταίνεται ο μάγκας χαμηλά.
Με τέτοια ντεκαβλέ κατάσταση, σταματάμε και τότε συμβαίνει το απίστευτο, η τύπισσα κάθεται στην άκρη του κρεβατιού και αρχίζει να κοιτάει το παράθυρο αμίλητη. Περιμένω κανα 2λεπτο και της λέω, μα τί σκέφτεσαι και μου λέει την πατρίδα μου.
Όπως αντιλαμβάνεστε παίδες, πήγαινε για Μάρθα Βούρτση η κατάσταση, οπότε την παίρνω αγκαλιά, αρχίζω να τη χαϊδεύω και τελικά τη γυρίζω ανάσκελη, μπαίνω και καταφέρνω να ξεφορτώσω...
Ντύνεται και ...ξαναβάζει την αρχική κασέτα, γίνεται πρόσχαρη, ευχάριστη. Με χαιρετάει και φεύγει...

Τί να πω, μπορεί να μην με γούσταρε καθόλου, μπορεί να είχε τις μαύρες της, μπορεί οτιδήποτε. Πάντως αυτές οι μεταπτώσεις θέλουν προσοχή...

ΥΓ Σεξ χωρίς στοματικό είναι σαλάτα χωρίς αλάτι...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 15, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
148€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή