Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 85 10
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν ξέρω πως να περιγράψω αυτά που έζησα με αυτή την γυναίκα που λέγεται Τζίνα!
Ήρθε στην ώρα της ίσως κ λιγάκι νωρίτερα κ ανοίγοντας την πόρτα έμεινα ένα λεπτό μέχρι να συνέλθω...την είχα ξαναδεί μια φορά πριν 2 χρόνια όντας μελαχρινή όμως....τώρα είναι ξανθιά κ είναι σκέτη αμαρτία..
Φορούσε ένα ωραίο φόρεμα κ πέδιλα κ χωρίς υπερβολή μου έκανε κάτι σε αρχαία Ελληνίδα ..
Με το που μπήκε άρχισε να με φιλάει κ μου πήρε μια απίστευτη πιπα μέχρι να έρθουν αυτά που είχαμε παραγγείλει...
Αφού έκανε το μπάνιο της άρχισε ο αγώνας κ εκεί μιλάμε για ανεξέλεγκτες καταστάσεις κυριολεκτικά...
πιπα δίχως αύριο σε βαθμό που σε λιώνει όμως να την γλείφεις κ να σου μιλάει καυλωτικα όλη την ώρα να σε κλειδώνει με τα ποδια να παίζει...
Στο σεξ για μένα είναι μια βόμβα καυλας...έχασα το μέτρημα από στάσεις στα 4 μπρούμυτα ανάσκελα πλαγια ανάποδα αυτή κ σε όλες μα όλες έδινε πόνο...αλήθεια δεν το έχω ξαναδεί αυτό...όπως κ δεν εχω δει τόσο έντονο οργασμό εχυνε κ ένιωθες ότι θα φύγει το κρεβάτι.....
Για μένα προσωπικά η Τζίνα είναι η καλύτερη εσκορτ αυτή την στιγμή κ όχι γιατί είναι μουναρα που είναι όχι γιατί χυνει απίστευτα κ είναι τέλεια σε όλες τις στάσεις ούτε για την πιπα της που είναι από τις καλύτερες....για μένα είναι η καλύτερη γιατί αφουγκραζεται τον παρτενέρ της τον κάνει να νιώθει πασά ότι εκείνη την ώρα είναι ο μοναδικός γαμιας της κ κάνεις πράγματα μαζί της που δεν κάνεις ούτε με την γκομενα σου...
Αυτά από μένα συγγνώμη αν κούρασα κ Τζινακι σε ευχαριστώ για όλα ε!ξέρεις εσύ....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 01, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
180€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες