Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.5 2 10
Call-Girls
15676
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η κοπελα ειναι απιστευτη στην εμφανιση με υπεροχο προσωπο μειον την γυαλαδα.
το σωμα μοντελε με μεγαλο πλαστικο στηθος (δυστυχως) και πανεμορφο κωλο! δεν ειναι πετρα αλλα ειναι υπεροχος λογω και ηλικιας υποθετω.
πανεμορφα μακρια λεπτα ποδια κτλ.
οταν εκατσε πανω μου δεν πηγε καλα αλλα οταν αλλαξαμε σε αλλες στασεις εδειξε να το απολαμβανει και συμμετειχε οπως πρεπει ενω και η πιπα της ηταν πολυ καλη.
ωραιο τυπακι και στην κουβεντα και νορμαλ ανθρωπος μου φανηκε που δεν της ταιριαζει ιδιαιτερα η δουλεια αυτη ενω κανει μπαμ οτι το κανει για τα λεφτα σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Μοιαζει καπως με ασιατισα και ηταν ενα κουτακι που εψαχνα να τικαρω σε συνδιασμο με μια ακομα υπεροχη εμφανιση.
Στα δικα μου τωρα...ηταν οτι επρεπε για τη τελευταια ζαρια αφου τα περιθωρια δεν στενεψαν απλα, αλλα εξαντληθηκαν.
Ουτε ομως αυτο το υπεροχο πλασμα καταφερε να συγκριθει με αυτο που νιωθεις και βιωνεις οταν βρισκεσαι με μια γκομενα που γουσταρεις και τουμπαλιν.
το σωμα μοντελε με μεγαλο πλαστικο στηθος (δυστυχως) και πανεμορφο κωλο! δεν ειναι πετρα αλλα ειναι υπεροχος λογω και ηλικιας υποθετω.
πανεμορφα μακρια λεπτα ποδια κτλ.
οταν εκατσε πανω μου δεν πηγε καλα αλλα οταν αλλαξαμε σε αλλες στασεις εδειξε να το απολαμβανει και συμμετειχε οπως πρεπει ενω και η πιπα της ηταν πολυ καλη.
ωραιο τυπακι και στην κουβεντα και νορμαλ ανθρωπος μου φανηκε που δεν της ταιριαζει ιδιαιτερα η δουλεια αυτη ενω κανει μπαμ οτι το κανει για τα λεφτα σε πολυ μεγαλο βαθμο.
Μοιαζει καπως με ασιατισα και ηταν ενα κουτακι που εψαχνα να τικαρω σε συνδιασμο με μια ακομα υπεροχη εμφανιση.
Στα δικα μου τωρα...ηταν οτι επρεπε για τη τελευταια ζαρια αφου τα περιθωρια δεν στενεψαν απλα, αλλα εξαντληθηκαν.
Ουτε ομως αυτο το υπεροχο πλασμα καταφερε να συγκριθει με αυτο που νιωθεις και βιωνεις οταν βρισκεσαι με μια γκομενα που γουσταρεις και τουμπαλιν.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 28, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
250€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2025
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση 
B
bytheway
28 Ιουλίου, 2025
Ωραία και προσγειωμένη όπως πρέπει κριτική! 
B
bataclan00
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2