Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 22 10
Call-Girls
184173
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μετά από αρκετό καιρό αποχής από το άθλημα στο οποίο επιδίδεται όλη η κοινότητα εδώ, αποφάσισα να επανέλθω κάποια στιγμή. Και φυσικά ο καλύτερος τρόπος, σκέφτηκα, θα ήταν να αποφασίσω πως ύστερα από μια μικρή έρευνα εδώ. Οφείλω να πω ότι η Αγγελική αποτέλεσε από την αρχή επιλογή διαβάζοντας τις υπόλοιπες κριτικές της. Κατάφερε να με κερδίσει από την πρώτη στιγμή επικοινωνίας μαζί της με τον φιλικό και προσιτό τρόπο της. Κανονίστηκε το ραντεβού σε ξενοδοχείο του κέντρου, όπου και η ίδια έφτασε πιο νωρίς. Όπως μου είπε εφ όσον υπήρχε η δυνατότητα γιατί να μην εκμεταλλευτούμε λίγο παραπάνω χρόνο. Η συγκεκριμένη κοπέλα μπορεί να μην είναι μοντέλο, αλλά σίγουρα αντιστοιχεί σε μια φαντασίωση που πολλοί από εμάς έχουμε... Ειναι η απλή καθημερινή γειτόνισσά μας που όλοι θα θέλαμε να... τιμήσουμε, αλλά ποτέ δεν τα καταφέραμε. Η Αγγελική ειναι πραγματικά το κορίτσι της διπλανής πόρτας, που αν ψάχνεις αυτό ακριβώς, θα σου χαρίσει απίστευτη ηδονή και καυλα. Είναι έτοιμη για έντονες καταστάσεις αλλά προσαρμόζει και σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ένα κορίτσι που αυτά που θα της δώσεις, θα σου τα ανταποδώσει με το παραπάνω. Αξίζει να σημειώσω ότι μετά την πρώτη εκτόξευση, ανέλαβε δράση με αποτέλεσμα να μην χρειαστεί καν διάλειμμα, πράγμα που σε εμένα φαντάζει απίστευτο γιατί δεν είμαι πλέον και πρώτη νιότη. Και όταν στην πορεία κουράστηκα, ανέλαβε η ίδια να φέρει εις πέρας την αποστολή με ιδιαίτερη επιτυχία. Εν κατακλείδι (προσωπική άποψη παντα) αν ψάχνετε πραγματικά την σεξυ κοπέλα της διπλανής πόρτας, δεν χρειάζεται να πάτε παραπέρα. Εγω παντως την εμπειρία σίγουρα θα την επαναλάβω...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 22, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: