Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 6 10
Call-Girls
26548
Γενική βαθμολογία
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Λοιπόν παιδιά σκεφτόμουν να πάρω αυτό το πράγμα σαν call girl δυστυχώς δεν ήταν διαθέσιμη και πήγα στην Κορλεόν στο ισόγειο δούλευε εκεί ! Είχα διαβάσει πολλά για αυτήν από τα αδέρφια στην Θεσσαλονίκη που σουλατσάρε εκεί ! Και δεν ήταν καλά αλλά λέω δεν γαμιεται ας δοκιμάσω ! Πηγαίνω στο δωμάτιο μπαίνει μέσα μου λέει ωραίος είσαι ! Ε λέω και εγώ καλά θα πάει … που να ξέρα .. μου λέει λοιπόν δεν πιάνεις μαλλί βυζι όχι σφαλιάρες και όχι δυνατά.. λέω κουλη είναι δεν παίζει … μου λέει ξάπλωσε μου ανοίγει τα πόδια σπαγγάτο χαχα μπαίνει ανάμεσα να μου πάρει πίπα μου λέει άνοιξε τα περισσότερο ! Και εκεί με πιάνουν τα γέλια ! Της λέω ρε κοπέλα μου εμείς τα αγοράκια έχουμε το μαραφέτι κ δεν τα πάμε καλά στα σπαγγατα ! Σηκώνομαι κ πάω να της το δώσω στο στόμα ! Και ανοίγει τόσο το στόμα της που ήταν φάση λες κ της έβγαζε φρόνιμιτη ο γιατρός χαχα αέρα έγλυφε ! Λέω άστο ! Τον παίζω λίγο σηκώνεται της λέω φέρε το προφυλακτικό μου λέει σιγά σιγά βάλε το σκουφάκι σου ! Μπαίνω μέσα πάω να ακουμπήσω βυζι μ μου βγάζει το χέρι ! Λέω δεν το ζω αυτό ! Της λέω μπορείς να γυρίσεις να μην σε βλέπω τουλάχιστον κ γελάω ! Μου λέει εργάζομαι εσύ είσαι πελάτης ! Δεν μιλάω ! Το εργαλείο έχει πέσει την βάζω στα τέσσερα ζορίζομαι και χύνω να μην πάνε χαμένα τα 70 ! Αυτά ! Αδέρφια μακριά από αυτό το πράγμα ! Απορώ πως γυρνάει τσόντες αυτό το πράγμα ! Alice alikaki και τα αρχιδια μας κουνιούνται ! Ανοίξτε μια τρύπα στον τοίχο κ γαμηστε την καλύτερα θα περάσετε !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 26, 2025
Διάρκεια
30 λεπτά
Κόστος
70€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού