Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 9 10
Call-Girls
25197
Γενική βαθμολογία
3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Εξηγούμαι σε σχέση με άλλες κριτικές. ΟΚ μπορεί να μην είχαμε Χημεία, αλλά εδώ μιλάμε για βασικά πράγμα όπως
- Φυσικό και μεγάλο στήθος μεν, πριν καν το πιάσω μου είπε ότι το δεξί είναι πολύ ευαίσθητο, οπότε μόνο με το αριστερό και μόνο πιάσιμο από κάτω!
- Δηλώνει προέλευση από Πορτογαλία, το πρόσωπό της είναι τουλάχιστον περίεργο (για εμένα άσχημο, εντελώς μη σεξουαλικό ή για πολλούς ίσως ψεύτικα σεξουαλικό)
- Η συμπεριφορά της στην πίπα βαθειά αλλά μηχανική
- Στο σεξ ξεκινήσαμε στα 4 όπου δεν συμμετείχε και πολύ πέρα από ένα συνε΄χες "slow please...".
Στα 15 λεπτά από τότε που ήρθε και 10 λεπτά αφού ξεκίνησε η πίπα, την έδιωξα γιατί κατάλαβα ότι ούτε θα τελείωνα μαζί της με αυτή να συμμετέχει ούτε μου έβγαζε αυτό που βγάζουν μερικές που ναι μεν δεν συμμετέχουν αλλά τις γαμάς "τιμωρητικά". Αυτό που μου έβγαλε κοιτώντας μας στο καθρέφτη ήταν μια μίξη βαρεμάρας δικής της και αποτροπιασμού από την πλευρά μου για ένα άσχημο ή και καθόλου χύσιμο που ίσως να ερχόταν με πολύ κόπο, το μόνο που δεν ήθελα δηλαδή...
- Φυσικό και μεγάλο στήθος μεν, πριν καν το πιάσω μου είπε ότι το δεξί είναι πολύ ευαίσθητο, οπότε μόνο με το αριστερό και μόνο πιάσιμο από κάτω!
- Δηλώνει προέλευση από Πορτογαλία, το πρόσωπό της είναι τουλάχιστον περίεργο (για εμένα άσχημο, εντελώς μη σεξουαλικό ή για πολλούς ίσως ψεύτικα σεξουαλικό)
- Η συμπεριφορά της στην πίπα βαθειά αλλά μηχανική
- Στο σεξ ξεκινήσαμε στα 4 όπου δεν συμμετείχε και πολύ πέρα από ένα συνε΄χες "slow please...".
Στα 15 λεπτά από τότε που ήρθε και 10 λεπτά αφού ξεκίνησε η πίπα, την έδιωξα γιατί κατάλαβα ότι ούτε θα τελείωνα μαζί της με αυτή να συμμετέχει ούτε μου έβγαζε αυτό που βγάζουν μερικές που ναι μεν δεν συμμετέχουν αλλά τις γαμάς "τιμωρητικά". Αυτό που μου έβγαλε κοιτώντας μας στο καθρέφτη ήταν μια μίξη βαρεμάρας δικής της και αποτροπιασμού από την πλευρά μου για ένα άσχημο ή και καθόλου χύσιμο που ίσως να ερχόταν με πολύ κόπο, το μόνο που δεν ήθελα δηλαδή...
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 21, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3

Φυσικά σέβομαι απόλυτα αυτούς που το βλέπουν έτσι, εφόσον εγώ μπορώ να μη το κάνω, επικεντρώνομαι μόνο στο αν μένω ικανοποιημένος με αυτό που βλέπω και αυτό που παίρνω πάντα με τα δικά μου στάνταρ.
Γράφω κυρίως για αυτούς που ίσως να το βλέπουν σαν και μένα.