Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία

6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συναντηση με την Ανα που δηλωνετε πορτογαλεζα αλλα ειναι απο Σαο παολο - Βραζιλια οπως λεει , οι βαθμολογιες ειναι με αριστα το 7 που με αφηνει να βαλω. Να ξεκινησω απο το γραφειο λοιπον. Ζητησα αλλη κοπελα για τις 18.00 λογω του οτι δεν ειχα χρονο πιο αργα κ μου ειπε ειναι διαθεσιμη απο τις 19.00 οποτε ζητησα εναλλακτικες για εκεινη την ωρα κ μου προταθηκε η Ανα μεταξυ αλλον που μου γυαλισε γτ μοιαζει πολυ κ με μια γνωστη μου που θελω σαν τρελος να σκισω. Εφτασε 18.45 κ ειπα στο γραφειο αν ηξερα εξ αρχης οτι θα εφτανε τετοια ωρα εμενα στην πρωτη μου επιλογη που θα μπορουσε στις 7. Στα του θεματος ομως. Η κοπελα χτυπαει την πορτα απλα , καθημερινα ντυμενη κ καπως κουρασμενη , σιγουρα ολοι εχουμε τις ασχημες μας μερες. Αφου σενιαριστικε ηρθε στο κρεβατι κ αρχισαν φιλια κ χαδακια κ ξεκινησε ακαπωτη πιπα με γλωσσιτσα η οποια σχεδον με τελειωσε τοσο καυλωτικη που ηταν!τις βαζω πολυ καλη βαθμολογια! μπαινω μεσα της κ αρχιζουμε 2-3 στασεις πολυ καλο reverse και γυρναμε στα 4 για να τελειωσω τον πρωτο γυρο! πλυσιματακι κ οι δυο κ παλι ξεκινημα με ακαπωτη πιπα παραπανω στασεις με υπομονη γτ ημουν αρκετα πτωμα εκεινη την ημερα αλλα το τελος δεν ερχοτανε παροτι με κραταγε τεντα!γυρναμε σε μαγευτικη πιπα παλι οπου εγινε η εκτονωση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 26, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
5
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 doc_lin, hoftun, TOMCRUISE και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Ιουλίου, 2025
Η κοπέλα αυτή έχει πολύ καιρό να έρθει. Πριν από λίγες, μέρες ήταν εδώ μια άλλη Άννα
review reaction 1 bytheway
30 Ιουλίου, 2025
Η συναντηση είχε γινει 1 μηνα πριν ισως κ λιγο παραπανω , τωρα εγραψα την κριτικη. επισης ξεχασα να γραψω η ρογες τις ηταν λιγο περιεργες σαν να ηταν κομμενες
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2