Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 6 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Ραντεβού προ διμήνου, οπότε θα πάω τα πάνω πάνω. Οι διθυραμβικές κριτικές με οδήγησαν στο να κλείσω 2ωρο πράγμα που μετάνιωσα διότι ξεπατωθηκα στον πουτσο την πρώτη ώρα από την καύλα και δεν είχα διάθεση να βαρέσω ούτε Τρίτη πιστόλια οπότε το φάγαμε στο μασάζ και το μπλαμπλα. Μαλακιά μου, δεν φταίει η κοπέλα. Πίπα πολύ καλή, όχι κάτι το εξαιρετικό αλλά φιλότιμη και χωρίς να κλέβει. Στα του αγώνα η Αριάνα είναι γυναικάρα! Είναι μια κοπέλα ψηλή, αβυζη σχετικά με μια κωλαρα απίστευτη. Πολύ χύμα τυπακι γενικά. Της λες Αριάνα πάνε εκεί σήκωσε το πόδι έτσι και κάνε το άλλο να σε γαμησω έτσι και το κάνει. Παίχτηκαν 2 πιστόλες τη μια την έκανα πολύ γρήγορα για να φύγουν τα παχια και μια δεύτερη που την απόλαυνα σε όποια στάση την έβαζα, καθυστερούσα να χύσω για να ευχαριστήθω αυτή την κορμάρα, είτε την γαμουσα αργά είτε με μανία δεν παραπονέθηκε ποτέ, για ώρα είχα ξεχάσει ότι αυτή η γυναίκα έχει και μουνι και κάποια στιγμή που αλλάξαμε καπότα γιατί ήθελα να γαμήσω και λίγο μουνι, εκπλαγηλαμε και οι 2. Εκείνη που κάποιος τη γάμουσε στο μουνι, διότι είχε ξεχάσει πως είναι κι εγώ γιατί ήταν πιο στενό από τον κωλο της. Ε εγώ είχα την αίσθηση αυτή του εγκαύματος στο πουτσοκεφαλο όταν ξεπατωθεις στον πουτσο; Ε αυτό! Οπότε Τρίτη φορά και Τετάρτη που ήθελα να αδειάσω και μεδούλι στο κωλι της, δεν βγήκε. Κάποια στιγμή επειδή η κοπέλα είναι γυναικάρα την έβαλα να με τσιμπουκωνει μόνο για να βλέπω την κωλαρα της και όταν πέρασε ο χρόνος έφυγε. Σε γενικές γραμμές ένα ραντεβού πάνω του μετρίου με πολύ ωραία γυναίκα αλλά επειδή εγώ δεν είμαι κάνας διμετρος, νομίζω δεν θα την ξαναπάρω γιατί ανατομικά δεν κολούσαμε και πολύ... Αριάναρα μου όμως σε ευχαριστώ για όλα, ήσουν καύλα όσο δεν παίρνει....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 21, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
400€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν