Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 6 10
Call-Girls
52203
Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Θα ήθελα να γράψω και εγώ την εμπειρία με την Αριανα...
Αφού κλείσαμε εύκολα το ραντεβού στο Μπιλ ήταν και για τη ίδια μέρα αν θυμάμαι καλά πάω στο χοτελ κάνω το μπανακι μου και περιμένω το κορίτσι, όπου μόλις ήρθε και την είδα μου έπεσαν τα σαγόνια.!!! Γιατι όπως οι περισσότεροι ξέρουν είναι ένας κοριτσαρος με όλα τα γράμματα κεφάλαια!!!
Μπαίνει μέσα λέμε 2 κουβεντες να σπάσει ο πάγος και κάπου εκεί είπα ότι θα περάσουμε καλά!!!
Παει για μπάνιο και εκεί τελείωσαν όλα τα καλά!!!
Έκανε 15 λεπτά να βγει και μόλις βγήκε μου είπε να ξαπλώσω και έκατσε στα γόνατα στην άκρη του κρεβατιού ξεκινώντας μια κακή πίπα.... Μετά από περίπου 5 λεπτά μου είπε να πάω να πλυθω!!!! Αφού πήγα έτσι για να δω που το πάει άρχισε τα μα και τα μου.... Εκεί της είπα να τα μαζέψει και να φύγει και πόσα της χρωστάω.... Μου είπε 150 ευρώ για μισή ώρα!!! Εκεί της είπα ότι η δε θα πάρει τίποτα η θα τα πάρει όλα γιατί δεν θέλω χαρές.... Ε και τα πήρε όλα!!!! Έβαλα ίσως στο αν θα την δω ξανά γιατί... Βασικά δεν ξέρω γιατί.... Αυτά έγιναν... Φοβερό κορίτσι αλλά δεν μου φέρθηκε καλά!!
Αφού κλείσαμε εύκολα το ραντεβού στο Μπιλ ήταν και για τη ίδια μέρα αν θυμάμαι καλά πάω στο χοτελ κάνω το μπανακι μου και περιμένω το κορίτσι, όπου μόλις ήρθε και την είδα μου έπεσαν τα σαγόνια.!!! Γιατι όπως οι περισσότεροι ξέρουν είναι ένας κοριτσαρος με όλα τα γράμματα κεφάλαια!!!
Μπαίνει μέσα λέμε 2 κουβεντες να σπάσει ο πάγος και κάπου εκεί είπα ότι θα περάσουμε καλά!!!
Παει για μπάνιο και εκεί τελείωσαν όλα τα καλά!!!
Έκανε 15 λεπτά να βγει και μόλις βγήκε μου είπε να ξαπλώσω και έκατσε στα γόνατα στην άκρη του κρεβατιού ξεκινώντας μια κακή πίπα.... Μετά από περίπου 5 λεπτά μου είπε να πάω να πλυθω!!!! Αφού πήγα έτσι για να δω που το πάει άρχισε τα μα και τα μου.... Εκεί της είπα να τα μαζέψει και να φύγει και πόσα της χρωστάω.... Μου είπε 150 ευρώ για μισή ώρα!!! Εκεί της είπα ότι η δε θα πάρει τίποτα η θα τα πάρει όλα γιατί δεν θέλω χαρές.... Ε και τα πήρε όλα!!!! Έβαλα ίσως στο αν θα την δω ξανά γιατί... Βασικά δεν ξέρω γιατί.... Αυτά έγιναν... Φοβερό κορίτσι αλλά δεν μου φέρθηκε καλά!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Μαυρο σε αυτές τις συμπεριφορές
Γιατί...για να μην το θυμάσαι κ καλά, θα έγινε πριν 3-4-5 μήνες?
Και το θυμήθηκες τώρα να γράψεις, μετά την καλή κριτική του Οντίν???
Τι να πω?! Νομίζω ότι κάτι πρέπει να κάνει η διεύθυνση του σάιτ με τις κριτικές....και με άλλα πολλά βεβαίως βεβαίως....όπως οι αναίτιες, αναίσχυντες και αισχρές επιθέσεις τον τελευταίο καιρό από κάποιους ψευτόμαγκες, σχεδόν σε όλα τα νήματα των ανεξάρτητων!!
ΥΓ: στο τελευταίο κομμάτι της τοποθέτησης μου, δεν αναφέρομαι σε εσένα Παστέλιε! Εγώ την κοπέλα προσπάθησα να την συναντήσω 2-3 φορές φέτος το χειμώνα και δεν κατάφερα να πάρω ούτε απάντηση...και πλέον την έχω "black list" και δεν θα προσπαθήσω ξανά! Αλλά το σωστό σωστό και το στραβό στον κώλο σου (που έλεγε η γιαγιά μου)....είσαι φάουλ για το τάιμινγκ που επέλεξες να ανεβάσεις την εμπειρία σου!!
νομίζω όμως ότι δεν μας τα έχεις πει όλα πάντως btw.
5 λεπτά, 2 ντουζ στα 200 εβρα, είναι πολλά
Ευγε.