Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 62 10
Call-Girls 340177
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Με την νικολ ήθελα καιρό βρεθώ αλλα όλο κάτι....το ραντεβού κλείστηκε μια δύο ημέρες πριν κ σε όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ ευγενική...
Ήρθε στην ώρα της με ένα ντύσιμο πραγματικής συνοδου...
Το πρόσωπο της είναι λιγάκι άγριο ίσως επειδή είναι κ καρέ εγω βέβαια όσο πέρναγε η ώρα το έβρισκα γοητευτικο....
Το σώμα της είναι αδιανόητο όμως είναι αψεγάδιαστο για μενα είναι καθαρό 10αρι τέλειο στήθος τέλεια πόδια τέλειος κωλος....
Παίχτηκαν 2 γύροι με εξαιρετικο στοματικό πολλές εναλλαγες στάσεων φιλιά με γλώσσα αλλα κ anal στο οποίο είναι απολαυστική ειδικά οι φωνές της.....
Αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση όμως είναι ότι ρωτάει τι θες πως το θες κ είναι εκεί για σένα 100% κάτι που σήμερα το κάνουν ελάχιστες κοπέλες του χώρου....θα μπορούσε μα διδάσκει πως είναι μια πραγματική συνοδος κ έχει κ υπέροχο χαρακτήρα....
Εν κατακλείδι η Νικολ είναι μια γυναίκα για μενα που κάθε άντρας πρέπει να δοκιμάσει....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
18
Πόντοι:
2.471
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 elpotero, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, boudog και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Ιουλίου, 2025
Διαβάζω τόσα πολλά για αυτή τη Νικόλ υπάρχει τηλέφωνο (αδαής του δηλώνω )
24 Ιουλίου, 2025
@Patrick85 - έχει νήμα εδώ στο σάιτ (αρκεί να πατήσεις στο google nikol bourdela και θα στο βγάλει πρώτο). Στο νήμα της ανεβάζει συχνά πυκνά φωτογραφίες και στην υπογραφή της έχει το τηλέφωνο της. Καλή τύχη πάντως, εγώ δεν έχω καταφέρει να τη συναντήσω (όπως και πολλοί άλλοι) καθώς είναι λίγο δυσεύρετη και δεν απαντάει πάντα στα μηνύματα) , το οποίο σημαίνει ότι είναι πολύ καλή και έχει πολλή δουλειά (και νομίζω κάνει και μετρημένα ραντεβού κάθε μέρα)
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2