Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 81 10
Call-Girls
272551
Γενική βαθμολογία
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Την κοπέλα την είχα ξαναδεί πριν από περίπου δύο χρόνια αλλά οι καινούριες φωτο κάτι μου έκαναν και είπα να ξανα δοκιμάσω.
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της και πράγματι έχει κάνει κάποια αλλαγή στο πρόσωπο της έχει κάνει την μυτούλα της και έχει γίνει πιο αρμονικό το πρόσωπο της.
Κατά τα άλλα έχει την ίδια τρέλα που είχε και τότε με την καλή έννοια.
Η κοπέλα αν εξαιρέσεις τα μαλλιά είναι οτι βλέπετε και στης φωτο. σώμα τέλειο στήθος σιλικόνη αν και στην αίσθηση ειναι σαν φυσικό.
Στα του αγώνα το στοματικό το παλεύει και για ντιπ αλλά θα περάσει και από την γύρω περιοχή. Στα του σεξ όπως θες Στα τέσσερα στα όρθια αλλά όταν καβαλάει δίνει πόνο.
Φιλάκια θα πάρετε αρκετά και βαθιά.
Γενικά ένα πάρα πολύ καλό ραντεβού.
Αγγλικά μιλάει σε πολύ καλό βαθμό.
Η κοπέλα ήρθε στην ώρα της και πράγματι έχει κάνει κάποια αλλαγή στο πρόσωπο της έχει κάνει την μυτούλα της και έχει γίνει πιο αρμονικό το πρόσωπο της.
Κατά τα άλλα έχει την ίδια τρέλα που είχε και τότε με την καλή έννοια.
Η κοπέλα αν εξαιρέσεις τα μαλλιά είναι οτι βλέπετε και στης φωτο. σώμα τέλειο στήθος σιλικόνη αν και στην αίσθηση ειναι σαν φυσικό.
Στα του αγώνα το στοματικό το παλεύει και για ντιπ αλλά θα περάσει και από την γύρω περιοχή. Στα του σεξ όπως θες Στα τέσσερα στα όρθια αλλά όταν καβαλάει δίνει πόνο.
Φιλάκια θα πάρετε αρκετά και βαθιά.
Γενικά ένα πάρα πολύ καλό ραντεβού.
Αγγλικά μιλάει σε πολύ καλό βαθμό.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 19, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
360€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουλίου, 2025
Θα συμφωνήσω 100% σε όλα εκτός από το στήθος, είναι αρκετά σκληρό και κάθε άλλο παρά φυσική αίσθηση έχει .Κατά τα άλλα η κοπέλα είναι πάρα πολύ καλή και όμορφη
T
Tsouk1
20 Ιουλίου, 2025
Μαλλιά τι διαφορετικό έχει σε σχέση με τις φωτό;
A
aetosmetr
21 Ιουλίου, 2025
Για το στήθος εγώ θα πω οτι μου φάνηκε αρκετά μαλακό και έκανε και αυτο το μπαουνς του φυσικού όσο για το μαλλί ειναι απλά πιο κοντό και λίγο μελαχρινό
Cimis cimopoulos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3