Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 5 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Στον επίλογο της κριτικής, σχολιάζω γενικά την συμπεριφορά του γραφείου.
Πάμε στη Νικόλ τώρα. Ευτυχώς είχα διαβάσει τις προηγούμενες κριτικές και ήξερα μερικούς από τους κοφτές που έχει. Την επέλεξα επειδή την ώρα που μπορούσα ήταν η μόνη που άξιζε εμφανισιακά από αυτές που ήταν διαθέσιμες για τα δικά μου γούστα ή δεν είχε κριτικές κακής συμπεριφοράς. Ρώτησα που κάνει incall και με το που άκουσα το γνωστό χαμαιτυπείο στο Μεταξουργείο, το γύρισα σε outcall χωρίς δεύτερη σκέψη! Ήρθε με καλή διάθεση και με προσεγμένο νεανικό ντύσιμο. Ηλικία λίγο πιο μεγάλη από όσο δηλώνει. Το πρόσωπο της είναι γλυκό (λιγότερο πρόστυχο σε σχέση με τις φωτο της) και έχει φτιαγμένα τσιμπουκόχειλα από αυτά που δεν σε πιάνουν τα γέλια με την υπερβολή τους. Το σώμα της έχει αρκετά ωραία επιδερμίδα για πολύ χάδι, με ωραία στητά βυζάκια και ρώγες (μέγεθος Α προς Β). Ο κώλος της επίσης καλός για πολύ χούφτωμα. Ίσως χάνει στα πόδια από τις γάμπες και κάτω, όχι ότι είναι στραβά αλλά κάπως μονοκόμματα, δεν βρίσκω την κατάλληλη λέξη τώρα. Γλυκιά και τρυφερή η φωνή της αλλά και η συμπεριφορά της. Από επικοινωνία, έβαλα τρία λίαν επιεικώς, τα αγγλικά της είναι χάλια ως ανύπαρκτα! Δίνει γλωσσόφιλα και κάνει καλή πίπα και ευτυχώς γλείφει και τα αρχίδια αλλά χωρά βελτίωση στην τεχνική της. Στο πήδημα καλά τα πήγε, βοηθά πολύ και η φρεσκαδούρα της ηλικίας της αλλά δεν ξετρελάθηκα παρότι στήνεται ωραία στα τέσσερα και εκεί τελείωσα μέσα της (στο προφυλακτικό εννοείται). Ευτυχώς που μου έκοψε νωρίτερα και την ρώτησα για τα εξτρά της και μου είπε ότι αν χύσω έξω στο σώμα, το χρεώνει +20 ευρώ!!!!! Όπως μάλλον θα έχετε διαβάσει από τους προηγούμενους no γλειφομούνι και no δάκτυλα (απόλυτα σεβαστό). Στο δια ταύτα, όχι από εμένα για επανάληψη ούτε στα 200 ούτε σε χαμηλότερη τιμή! Προτείνεται για νεαρούς αγαπούληδες ως 30 με 35 χρονών που δεν δίνουν σημασία σε καλύτερο πακέτο υπηρεσιών και φυσικά διαθέτουν το ανάλογο βαλάντιο.
Γραφείο: ναι είστε ακόμα το λιγότερο χειρότερο στην ελληνική αγορά αλλά μερικά εύλογα ερωτήματα:
1) το θεωρείτε σωστό να δίνει κάποιος 200 ευρώ και να τον στέλνετε σε χαμαιτυπείο για incall;
2) το θεωρείτε σωστό να αναγράφονται fake πληροφορίες για μια κοπέλα στο site όπως ότι κάνει 69; πως γίνεται το 69 χωρίς γλειφομούνι; επίσης να αναγράφονται ανύπαρκτα εξτρά έτσι απλά για να λειτουργούν σαν κράχτες; Επίτηδες έκανα τον χαζό και ρώταγα την κοπέλα για τα εξτρά που αναγράφονται και είχε μαύρα μεσάνυχτα!
Τέλος να χρεώνεται εξτρά το χύσιμο έξω στο σώμα χωρίς να το γνωρίζουμε από πριν ή θα σας πάρουμε τηλέφωνο εκείνη την ώρα να ρωτήσουμε που θα τελειώσουμε χωρίς επιπλέον χρέωση;
Ξέρω την απάντηση σας, η γνωστή ατάκα "μα η κοπέλα μας είπε ότι τα κάνει ή πρώτη φορά το ακούμε ότι η κοπέλα χρεώνει το τελείωμα έξω στο σώμα, θα μιλήσουμε μαζί της να δούμε τι συνέβη...".
Τα μεγάλα αφεντικά σας (οι ρωσοουκρανοί και οι μπάτσοι) είναι ενήμερα για το μπάχαλο των αναγραφόμενων υπηρεσιών;
Από τα λίγα αληθινά που έχει η καρτέλα της Νικόλ είναι ότι δεν αναγράφεται pse. Και μη μου πείτε ότι είμαι ο μόνος που σας έκανε παράπονο. Την τελευταία κριτική για την Roberta από έτερο μύστη την διαβάσατε για το ανύπαρκτο cif; (καλά εκεί ήταν τραγικά τα πράγματα λόγω της συμπεριφοράς της κοπέλας)
Και εδώ σταματώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kappa+, boudog, hornyasfuck και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2025
Αλλη μία overpriced γκόμενα. Στα 160 επρεπε να ήταν διότι ουτε καμια γκομενάρα είναι και ούτε εμπειρη αρκετά.
review reaction 1 boudog, hornyasfuck, 21plus και 14 άλλα μέλη
19 Ιουλίου, 2025
Αν και καθιστός μιλάς ορθός !
Το γραφείο οφείλει να το κοιτάξει άμεσα το θέμα με τις έξτρα χρεώσεις , είναι ξεφτίλα να δίνεις 200 και να μην δέχεται γλύψιμο δάχτυλο και να θέλει έξτρα το χύσιμο στο σώμα !

Ένα πρόβλημα γιατί να την γαμησουμε την
Μαλακισμενη εμείς οι 30-35 δεν κατάλαβα μαλακες είμαστε ;;;;
Χαχαχ
review reaction 1 boudog, hornyasfuck, 21plus και 15 άλλα μέλη
19 Ιουλίου, 2025
Κάποιες διευκρινήσεις: α) δεν ξέρω αν έπρεπε να βάλω συμπεριφορά γραφείου κακή αντί για μέτρια το αφήνω στη κρίση του καθενός σας, β) ομοίως αν έπρεπε να βάλω ΔΕΝ τηρήθηκε ότι είχε συμφωνηθεί από πριν αντί για ναι ότι τηρήθηκε, δεδομένου ότι πρώτη φορά μου ζητήθηκε εξτρά για έξω τέλειωμα στο σώμα! Ως προς τα διαδικαστικά δηλαδή κλείσιμο ραντεβού όλα οκ με το τηλεφωνικό κέντρο.
###
@srek: συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιο σου και πάλι εφόσον γνωρίζει κάποιος από πριν τους κόφτες και το εξτρά για τέλειωμα στο σώμα. Έτσι!
@tsontopoulos: και 19χρονος να ήσουν, δεν νομίζω ότι εσύ θα θα την επέλεγες με βάση τις κριτικές σου και τις απαιτήσεις σου Χεχε! Έτσι!
2
21plus
review reaction 1 kappa+, boudog, hornyasfuck και 12 άλλα μέλη
20 Ιουλίου, 2025
@21plus - καλά άμα δεις απάντηση και βελτίωση - αληθοφάνεια των καρτελών των συνοδών, ενημέρωσε μας! Σωστά τα λες αλλά τίποτα δεν θα αλλάξει, μα τίποτα! Και για την Ρομπέρτα που αναφέρεις, σιγά μην κάτσουν να σκάσουν επειδή ένας πελάτης διαμαρυρήθηκε 100% δικαιολογημένα... σε 2 μήνες πάλι εδώ θα είναι και με νέες καλές κριτικές...
S
stdo
review reaction 1 kappa+, hornyasfuck, bataclan00 και 11 άλλα μέλη
20 Ιουλίου, 2025
@stdo: ναι το γνωρίζω καλά, όπως τα λες είναι. Εμένα πάντως αν δεν ήταν οι κριτικές των Ragnar B και Bataclan για τους κόφτες της Νικόλ, το ραντεβού θα είχε πιάσει πάτο! Οπότε και μόνο που ενημερώνουμε ο ένας τον άλλον, κάτι γίνεται σωστό...
2
21plus
review reaction 1 kappa+, bytheway, lucifer69 και 6 άλλα μέλη
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5