Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 3 10
Call-Girls
12055
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Κάλεσα μέσα στο μεσημέρι γιατί ήμουν σε φάση να γυρίσω σπίτι μετά το γραφείο η να ρίξω ένα να ξεκαυλωσω καθώς απτό πρωί με έτρωγε.
Κάλεσα στο γραφείο η Νικόλ μου πρότεινε κατευθείαν λέει την κρυσταλ,νέα άφιξη και πολύ καλό κομμάτι.
Κλείνω, πάω,δίνω δωμάτιο, έρχεται.
Τα κλασικά θα έλεγα σε ότι δηλώνει είναι , έφτασε με ένα μαύρο φόρεμα σατέν και γόβες μαύρες παρόλο το καύσωνα, τατού που της δίνουν ένα τόνο σέξυ παραπάνω και μαύρο μαλλί όχι τόσο μακρύ όσο σε κάποιες φωτό.
Στο κρεβάτι ήταν μια καλή βερσιόν λατίνας θα έλεγα.
Καυλιάρα, όχι ξεπετα,όχι θέατρα, φιλιά γλώσσα φουλ, και τσιμπούκι ωραίο υγρό και γουστάρει 69 αλλά και να κάθεται στο στόμα σου για όσους γουστάρουν.
Σώμα έχει ωραίο, όχι πλαστικουρες όπως οι περισσότερες λατίνες!
Καθαρή, τη γάμησα μια φορά καλά, δεν είχαμε δεύτερο γύρω, εγώ δεν ήθελα αυτή προσπάθησε και ρώτησε.
Κάλεσα στο γραφείο η Νικόλ μου πρότεινε κατευθείαν λέει την κρυσταλ,νέα άφιξη και πολύ καλό κομμάτι.
Κλείνω, πάω,δίνω δωμάτιο, έρχεται.
Τα κλασικά θα έλεγα σε ότι δηλώνει είναι , έφτασε με ένα μαύρο φόρεμα σατέν και γόβες μαύρες παρόλο το καύσωνα, τατού που της δίνουν ένα τόνο σέξυ παραπάνω και μαύρο μαλλί όχι τόσο μακρύ όσο σε κάποιες φωτό.
Στο κρεβάτι ήταν μια καλή βερσιόν λατίνας θα έλεγα.
Καυλιάρα, όχι ξεπετα,όχι θέατρα, φιλιά γλώσσα φουλ, και τσιμπούκι ωραίο υγρό και γουστάρει 69 αλλά και να κάθεται στο στόμα σου για όσους γουστάρουν.
Σώμα έχει ωραίο, όχι πλαστικουρες όπως οι περισσότερες λατίνες!
Καθαρή, τη γάμησα μια φορά καλά, δεν είχαμε δεύτερο γύρω, εγώ δεν ήθελα αυτή προσπάθησε και ρώτησε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή