Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 1 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Έχω αραιώσει πολύ τις συναντήσεις μου με εσκορτ καθώς δεν υπάρχουν οι υπηρεσίες που ψάχνω εύκολα αλλα μια στο τόσο ψάχνω κάτι διαφορετικό και επιστρέφω για λίγο στο άθλημα...

Φυσικά ακόμα και αν δεν έχει η κοπέλα που θα πάω υποτακτικές υπηρεσίες πάλι ψάχνω να βρω όσο καλύτερο σέρβις μπορώ...οπότε ξεκίνησα για Νικήτα η Ιρίνα λόγω κριτικών κ έκλεισα από χθες με την πρώτη αλλά σήμερα το πρωί με ενημέρωσαν ότι της ήρθε περίοδος...ίσως ναι ίσως όχι ποιος ξέρει...ούτε Ιρίνα μπορούσε εκείνη την ώρα οπότε τα ακύρωσα όλα αλλά επειδή είχα όρεξη για κασκαντεριλικι κ οι φωτό από λεονυ κάτι μου έκαναν είπα να ρωτήσω για αυτήν...

Η τηλεφωνήτρια μου είπε πάρα πολύ καλό σέρβις κ αν και κρατάω πάντα μικρό καλάθι για τα κορίτσια στα τηλέφωνα που δε γνωρίζουν τα γούστα μου είπα να πάω....
Πάω λοιπόν στο νέο ξενοδοχείο με το πιο άβολο μπάνιο στην ιστορία της ανθρωπότητας κ χτυπάω πόρτα...

Πρώτη εντύπωση καλή...προσεγμένη εμφάνιση...δεν την λες ψηλή...έχει κάποια κιλά παραπάνω στην περιοχή της κοιλιάς προσωπικά δεν έχω θέμα αλλά όσοι θέλετε κορμιά λαμπάδες θα χαλαστειτε...
Πρόσωπο όμορφο για μένα.είχε βάλει βέβαια κάτι γκλιτερ κ μετά γυαλιζα σαν στριπτιτζου αλλά οκ...οι παντρεμένοι/δεσμευμένοι να ενημερώσετε να μη βάλει....
Τρομερά μάτια επίσης....

Στηθος όντως μεγάλο πεσμένο όμως...κ πάλι όσοι δε το μπορείτε έτσι κοιτάξτε άλλου...
Κ πάμε στο ζουμί για μένα που είναι το σέρβις....μου είπαν για καλό σέρβις αλλά δεν ήξερα τι να περιμένω κ πήγα λίγο μαζεμένος...
Μόλις με είδε άρχισε να λέει πόσο της αρέσω και τέτοια...κ όλο αυτό το έβγαλε και στο σέρβις και κράτησε μέχρι το τέλος....
Μου όρμηξε πριν το ντους σχεδόν στο ντους κ μετά το ντους....
Φιλιά πολλά κ βαθιά όπως πρέπει γλυψιματα παντού λαιμό σώμα κ να δείχνει ότι το γουστάρει πολύ (ακόμα κ αν είναι θέατρο το κάνει πολύ σωστά)
Στοματικό βαθύ αλλά με πολύ δόντι που χαλάει λίγο την εμπειρία...στάσεις κ ρυθμό όπως θέλεις κ αφού λίγο ζεσταθεί πάει κ σε πολύ γρήγορο τέμπο...μαζί μου τουλάχιστον...τώρα αν έχετε κανένα ανακοντα ίσως να ζοριστει δε ξέρω....δάχτυλα όχι,μόνο από έξω.αν κ συνήθως με χαλάει αυτό το μάζεψε με όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα....
Καθαριότητα δεν είχα κάποιο θέμα...

Τα αγγλικά της καλουτσικα βγάζεις άκρη αν και κάποιες φορές μιλάει μισά αγγλικά μισά ρωσικά...
Εδώ να πω ότι κάποιες μικρές λεπτομέρειες μπορούν να κάνουν ένα ραντεβού ωραίο κ να καλύψουν τις οποίες αδυναμίες εμφανισιακά η στο σέρβις της κάθε κοπέλας....
Λεπτομέρειες όπως ότι από την πρώτη στιγμή κόλλησε πάνω μου με ξεντυσε κ μάζεψε τα ρούχα μου έβλεπε τι θέλω κ προσπαθούσε να ακολουθήσει ακόμα κ μετά που ντύθηκα δε με άφησε να φύγω χωρίς χαμουρεμα αν και χτυπούσε το ξυπνητήρι για την ώρα...
Δεν έχει σημασία αν με συμπάθησε η αν είναι άριστη ηθοποιός...το ζητούμενο είναι να περάσω μια πολύ ευχάριστη ώρα κ αυτό το κατάφερε... εξού και ο τίτλος....

Υγ τόσο καιρό εδώ κ δεν έχει γράψει κανένας ρε?

Υγ2 αν πήγατε περάσατε καλά κ δε γράψατε είστε το ίδιο μπούφοι με αυτούς που τρώνε φολες και δε γράφουν....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν