Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.3 2 10
Call-Girls
6443
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Πρωτη φορα συνεργασια με αυτο το γραφειο.
Παρα το γεγονος οτι στη σελιδα αναφερουν 24ωρη εξυπηρετηση στο τηλεφωνο απηντησαν 1100 και αργοτερα σε sms που ειχα στειλει 2 ωρες νωριτερα
Επι πλεον φθανοντας 20 λεπτα ενωριτερα στο ξενοδοχειο ενημερωσα , πρωτο ραντεβου ημερας , και μου ειπαν να περιμενω να συννενοηθουν με την κοπελα και θα με ενημερωσουν.
Μετα απο 50 λεπτα και αφου ζητησα να ακυρωσω μου ειπαν οτι μου ειχαν στειλει sms το οποιο φυσικα ουδεποτε ελαβα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 50 λεπτα στους 40 βαθμους θερμοκρασια εδαφους συμφωνα με το θερμομετρο του αυτοκινητου.
Στο δια ταυτα
Αρχικα ζητησα ραντεβου με ΑΛΕΚΣΑ αλλα η τηλεφωνητρια αρχισε να μου αραδιαζει ποιες υπηρεσιες δεν εδινε παρα το γεγονος οτι αναφερονται σαφως στη σελιδα της.
Μετα την ερωτηση μου με παροτρυνε για Αντελινα διοτι ειχε πολυ καλες κριτικες.
Πραγματι επι τελους μπηκα στο δωματιο και αντικρυσα μια ωραια πιτσιρικα νταρντανα τσουπωτη ξυπολητη με μια πετσετα τυλιγμενη.
Πρωτο φαουλ με πονηρο αλητικο βλεμα και χαρακτηριστικη κινηση με τα χερια ζητησε τα χρηματα της , ετσι ειναι οι κανονες ειπε , και αφου τα πηρε επι τελους εφυγε η πετσετα.
Και αρχιζουν τα ωραια.
Βαθια γλωσσοφιλα και μεχρι εκει.
με σπασμενα αγγλικα μου εξηγει οτι ειχε παει στη θαλασσα την ειχε καψει ο ηλιος και οπου ακουμπουσα πονουσε...
πολυ ωραιο μικρο στηθος με ανυπαρκτες ρογες.
Ξεκιναει μια αεροπιπα και προσπαθησε ωρα πολυ να με τειλειωσει.
Γενικα μια πολυ κρυα συναντηση παρα την προσπαθεια που κατεβαλε.
Παρα το γεγονος οτι στη σελιδα αναφερουν 24ωρη εξυπηρετηση στο τηλεφωνο απηντησαν 1100 και αργοτερα σε sms που ειχα στειλει 2 ωρες νωριτερα
Επι πλεον φθανοντας 20 λεπτα ενωριτερα στο ξενοδοχειο ενημερωσα , πρωτο ραντεβου ημερας , και μου ειπαν να περιμενω να συννενοηθουν με την κοπελα και θα με ενημερωσουν.
Μετα απο 50 λεπτα και αφου ζητησα να ακυρωσω μου ειπαν οτι μου ειχαν στειλει sms το οποιο φυσικα ουδεποτε ελαβα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ : 50 λεπτα στους 40 βαθμους θερμοκρασια εδαφους συμφωνα με το θερμομετρο του αυτοκινητου.
Στο δια ταυτα
Αρχικα ζητησα ραντεβου με ΑΛΕΚΣΑ αλλα η τηλεφωνητρια αρχισε να μου αραδιαζει ποιες υπηρεσιες δεν εδινε παρα το γεγονος οτι αναφερονται σαφως στη σελιδα της.
Μετα την ερωτηση μου με παροτρυνε για Αντελινα διοτι ειχε πολυ καλες κριτικες.
Πραγματι επι τελους μπηκα στο δωματιο και αντικρυσα μια ωραια πιτσιρικα νταρντανα τσουπωτη ξυπολητη με μια πετσετα τυλιγμενη.
Πρωτο φαουλ με πονηρο αλητικο βλεμα και χαρακτηριστικη κινηση με τα χερια ζητησε τα χρηματα της , ετσι ειναι οι κανονες ειπε , και αφου τα πηρε επι τελους εφυγε η πετσετα.
Και αρχιζουν τα ωραια.
Βαθια γλωσσοφιλα και μεχρι εκει.
με σπασμενα αγγλικα μου εξηγει οτι ειχε παει στη θαλασσα την ειχε καψει ο ηλιος και οπου ακουμπουσα πονουσε...
πολυ ωραιο μικρο στηθος με ανυπαρκτες ρογες.
Ξεκιναει μια αεροπιπα και προσπαθησε ωρα πολυ να με τειλειωσει.
Γενικα μια πολυ κρυα συναντηση παρα την προσπαθεια που κατεβαλε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 14, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιουλίου, 2025
Θα έπρεπε να είχε ζήτηση αναρρωτική...
R
rabbit16cm