Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 2 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Εντάξει, κανείς καλό είναι να υποψιάζεται κιόλας. Γιατί 140 € τόσο νέο κορίτσι; Αλλά ας όψεται η τύφλα μου, σύμφωνα με την οποία αποφεύγω τις πολύ προχωρημένες επαγγελματίες οι οποίες μου βγάζουν κάτι κρυόκωλο. Το κορίτσι πρόθυμο δε λέω, υπάκουο και επικοινωνιακό, χαμογελαστό κ.λπ., αλλά η φατσούλα του, σαν τη Μάγια τη μέλισσα σε εκδοχή νταρντάνας. Δεν θέλω να την αδικήσω γράφοντας περισσότερα, ίσως κάποιος με ειδικά γούστα τη βρει ιδιαίτερη περίπτωση, αλλά προσωπικά πρώτη φορά προσποιήθηκα οργασμό για να μην την προσβάλω ή τη βάλω σε κόπο (κι εμένα σε περισσότερο). Πήρα μάθημα, την επόμενη φορά ένα τιπ μαζί με το κόστος του ταξί και πίσω, έστω με μια δικαιολογία. Την παρτίδα τη σώσαμε με άλλο κορίτσι μετά από δύο ημέρες, σε επόμενη κριτική μου (δεν το γράφω εδώ επειδή είναι από άλλο γραφείο). Σημειωτέον με το Golden Diamond δεν έχω κανένα θέμα, ούτε και με το κοριτσάκι φυσικά που κατά τ' άλλα υπήρξε συνεργάσιμο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 11, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
140€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
oangelinos
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Γιώργος Παπ., hornyasfuck, TOMCRUISE και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2025
Η κοπέλα σε σχέση με τα κιλά πόσο κοντά στις φωτογραφίες είναι??
review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74
15 Ιουλίου, 2025
Μα τι έχει το πρόσωπο της;
16 Ιουλίου, 2025
Παιδιά οι φωτογραφίες και τα κιλά δεν έχουν καμία σχέση μ' αυτό που φτάνει στην πόρτα μας. Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε, προσωπικά με τις φώτο και την περιγραφή στο site κι εγώ καύλωσα, μετά δεν ήθελα να το σκέφτομαι αυτό το ραντεβού....
17 Ιουλίου, 2025
Παιδιά υπάρχει πολύ Photoshop στην κοπέλα και έχει αρκετά κιλά παραπάνω...κι εγώ μετά την συνάντηση θέλω να ξεχάσω το ραντεβού...
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4