Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 4 10
Call-Girls
19063
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Βαριέμαι να γράψω ολόκληρο κείμενο, θα περιοριστώ σε μια λίστα +/-
Θετικά:
-Όμορφη παρουσία με καμπύλες, ύψος 1.65 περίπου, νταβραντισμένη με κωλάρα, σχετικά ωραίο πρόσωπο.
-Ευδιάθετη και κουλ, είχαμε προκαταρκτικά στα όρθια, μου έκανε και κομπλιμέντα, με καύλωσε αμέσως.
-Καλή πίπα με επίμονο γλύψιμο αρχιδιών, γονάτισε με δική της πρωτοβουλία στο πάτωμα και τον πήρε στο στόμα.
-Καλά στησίματα, βέβαια τη γάμησα σχεδόν αποκλειστικά στα τέσσερα, στο κάου που δοκιμάσαμε στην αρχή δεν με βόλεψε.
-Δεν έδειξε να ενοχλείται που την είχα χώσει τον αντίχειρα στο κώλο, την ώρα που την είχα στα τέσσερα, δεν δοκίμασα όμως να τον βάλω βαθιά.
Αρνητικά:
-Αν και τα σιλικονάτα στήθη της δεν είναι άσχημα, η τομές είναι εμφανείς.
-Στην πίπα αν και προσπαθεί δεν τον παίρνει βαθιά.
-Φιλάει χωρίς γλώσσα, αυτό εμένα δεν με νοιάζει, απλά το αναφέρω.
-Δεν πολυθέλει να της πιάνεις τα μαλλιά και το πρόσωπο, δεν θέλει δάχτυλα στο στόμα, όχι πως με εμπόδισε η είπε τίποτα αλλά έτσι κατάλαβα εγώ.
-Καθόλου αγγλικά, της μίλαγα με τα ισπανικά που έχω μάθει από τον ντούο και μου απαντούσε στα βραζιλιάνικα.
-Στο δεύτερο γύρο έβαλε πολύ τζέλ και κολυμπούσα.
-Σε μπατσάκια στην κωλάρα της ήταν δεκτική, αλλά με μέτρο.
Σε γενικές γραμμές ήταν καλή και την προτείνω. Αν σας αρέσει προχωρήστε.
Θετικά:
-Όμορφη παρουσία με καμπύλες, ύψος 1.65 περίπου, νταβραντισμένη με κωλάρα, σχετικά ωραίο πρόσωπο.
-Ευδιάθετη και κουλ, είχαμε προκαταρκτικά στα όρθια, μου έκανε και κομπλιμέντα, με καύλωσε αμέσως.
-Καλή πίπα με επίμονο γλύψιμο αρχιδιών, γονάτισε με δική της πρωτοβουλία στο πάτωμα και τον πήρε στο στόμα.
-Καλά στησίματα, βέβαια τη γάμησα σχεδόν αποκλειστικά στα τέσσερα, στο κάου που δοκιμάσαμε στην αρχή δεν με βόλεψε.
-Δεν έδειξε να ενοχλείται που την είχα χώσει τον αντίχειρα στο κώλο, την ώρα που την είχα στα τέσσερα, δεν δοκίμασα όμως να τον βάλω βαθιά.
Αρνητικά:
-Αν και τα σιλικονάτα στήθη της δεν είναι άσχημα, η τομές είναι εμφανείς.
-Στην πίπα αν και προσπαθεί δεν τον παίρνει βαθιά.
-Φιλάει χωρίς γλώσσα, αυτό εμένα δεν με νοιάζει, απλά το αναφέρω.
-Δεν πολυθέλει να της πιάνεις τα μαλλιά και το πρόσωπο, δεν θέλει δάχτυλα στο στόμα, όχι πως με εμπόδισε η είπε τίποτα αλλά έτσι κατάλαβα εγώ.
-Καθόλου αγγλικά, της μίλαγα με τα ισπανικά που έχω μάθει από τον ντούο και μου απαντούσε στα βραζιλιάνικα.
-Στο δεύτερο γύρο έβαλε πολύ τζέλ και κολυμπούσα.
-Σε μπατσάκια στην κωλάρα της ήταν δεκτική, αλλά με μέτρο.
Σε γενικές γραμμές ήταν καλή και την προτείνω. Αν σας αρέσει προχωρήστε.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Επίσης πείτε μου πόσες έσκορτς φιλάνε στα αλήθεια, όχι με βάσει τι γράφει ο κάθε φιδέμπορας εδώ μέσα.
με μέτρο , για τα δικά σου δεδομένα υποθέτω