Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 8 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 47192
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Το μωρό το γνώρισα από τις φώτο του γραφείου που είναι όντως παλιές. Από κοντά πολύ πιο σεξυ μουναρα.
Καυλες στο φουλ και την καλώ στο χώρο μου για ξεσκισμα πρωινες ώρες. Δεύτερη φορά που την βλέπω. Είναι η φαντασίωση μου ξανθιες βυζαρουδες μιλφαρες. Κοπέλα ντυμένη στα μαύρα, τακουναρες μου πεταει έξω τις βυζαρες της. Βαθιά φιλια , την εγλυψα καλά εχυσε στο στόμα μου.
Αλβανιδα το μωρό, παλιά στο χώρο που σε τρελαίνει στα κόλπα της. Πιπα από άλλο πλανήτη, της ειπα κάτσε γλυφε τον πρόεδρο να σου βρει καλή δουλειά στο δημόσιο , σαν την γραμματέα μου. Ρουφουσε κάμποση ώρα. Ως το πρωι με τρέλανε με τα κόλπα της, κάνει ότι θες, πρωκτικο όχι.
Πολύ θερμή, επικοινωνιακή αλβανίδα. Δείξετε της σεβασμό, και ζήστε την τσοντα σας εφόσον υπάρχει κ χημεία.
Ξανθο μακρύ μαλλί, βυζαρες, χειλαρες και χαμόγελο που σε ανεβάζει. Το ραντεβού το απόλαυσα πλήρως, από τα καλύτερα της πορνοκαριέρας μου. Συνεννόηση απλή κ άμεση με γραφείο, αφού τους πήρα 3 κ 30 πρωί, 4 ήταν στον χώρο μου η Εμανουελα.
Από τώρα κ εξής μπαίνει στη λίστα με τα στανταρακια μου. Δίωρο το ραντεβού, ξημέρωσε και ακόμη γαμιομασταν. Χυσιμο στην κωλαρα της.
Θα τα ξαναπούμε μωρό μου!
Καλό καλοκαίρι σε όλους με όμορφες στιγμές !

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 11, 2025
Διάρκεια
2 ώρες
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Eros82
Ανώτατος
63
Πόντοι:
13.636
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 makis254, soundzero, SEXTYPHOON και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιουλίου, 2025
Έπικ περιγραφή!
Μιλφάρα, τσοντάρα, καυλιάρα Ναι!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Eros82
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1