Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 26 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Αυτή η κριτική είναι διδυμάκι της αντίστοιχης για τη Lorena, στην ουσία αποτελεί προσωπικά για μένα τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Ραντεβού πριν 1-2 μέρες, συννενόηση πανεύκολη, γύρω στα 5 λεπτά καθυστέρηση, σε λογικά πλαίσια αφού ήταν από μέρος σε μέρος, όπως και να'χει δεν έγινε καμία κουβέντα για τον χρόνο και το ραντεβού ολοκληρώθηκε όταν έπρεπε. Ανοίγοντας την πόρτα, πραγματικά προσπάθησα να τη συσχετίσω με τις φωτογραφίες χωρίς μεγάλη επιτυχία, καθώς δεν έμοιαζε ούτε στα μαλλιά, ούτε στα χρώματα και γενικά εφόσον δε βλέπουμε πρόσωπο δε βρήκα κάτι να κρατηθώ. Αυτό δε με πτόησε, κυρίως επειδή η Αναστασία είναι μία πολύ εκφραστική πιτσιρίκα, με τέλειο βλέμμα και απαλό κάτασπρο δέρμα, μου έκανε τέρμα κλικ επομένως αδιαφόρησα τελείως για τις φωτογραφίες αφού αυτό που έβλεπα με κάλυψε πλήρως, αλλά οφείλω να το αναφέρω. Αργότερα, όταν προχωρήσαμε στο κυρίως, τελικά βρήκα την ομοιότητα που έλειπε, καθώς τα μουνόχειλά της είναι πολύ χαρακτηριστικά και ακριβώς όπως στις φωτό, όπως ανέφερε και κάποιος άλλος πιο κάτω.

Αρκετά με τις σάλτσες, δε χρειάζεται νομίζω να μπω στις λεπτομέρειες τις πράξεις, που περιείχαν, βαθιά φιλιά, γλείψιμο από μεριάς μου σε όλες τις τρύπες (ακόμα μετανιώνω που δεν πήρα κώλο), ρούφηγμα σε πέος και μπάλες, και εναλλαγή 1-2 στάσεων, σε χαλαρούς γενικά ρυθμούς αφού πραγματικά πάλευα να μην τελειώσω κυρίως επειδή αυτό που ζούσα ήταν τέρμα καυλωτικό, ειδικά με μία κοπέλα με τα μισά μου χρόνια...

Σίγουρα κάποιοι θα έδιναν περισσότερο πόνο, σίγουρα κάποιοι θα την πίεζαν κι άλλο (και θα άντεχε) αλλά πραγματικά το μεγαλύτερο όπλο της ήταν η διάθεση και η όρεξή της...ήταν 100% εκεί, ήταν 100% εκεί για να με ευχαριστήσει και ακόμα και αν μπορεί κλείνοντας την πόρτα φεύγοντας να πει, ξεμπέρδεψα με άλλον έναν μαλάκα, δεν υπήρχε περίπτωση να το αφήσει να φανεί την ώρα του ραντεβού. Αισθησιακά φιλιά από την αρχή μέχρι το τέλος, κάτι που εμένα προσωπικά με διαολίζει, συνεχές eye contact ακόμα και μέσω καθρέφτη και πολύ καλή αντίληψη στο πως θες να σταθεί και ποια είναι η επομενη κίνηση.

Σίγουρα για τους "έμπειρους", αυτή η κριτική δε λέει και πολλά, αλλά κυρίως απευθύνομαι σε ανθρώπους που έχουν περιστασιακή επαφή με το άθλημα όπως εγώ, και το ζητούμενο είναι κυρίως να ξεφύγουν και να είναι με έναν άνθρωπο που θα τους ξεγελάσει (γιατί αυτό είναι, μην κρυβόμαστε) και θα τους κάνει να αισθανθούν αισθησιακά και όχι απλά για να ξεμπουκώσουν. Όποιος έχει διάθεση ας διαβάσει και το διδυμάκι και θα καταλάβει τι εννοώ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 11, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή