Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Συνάντηση με την Kissa σήμερα την οποία είχα κλείσει για 1 ώρα, αλλά λόγω προγράμματος έγινε μισή ώρα με δική μου ευθύνη. Έχει πολύ όμορφο πρόσωπο και τα ελαφρώς επεξεργασμένα/φουσκωμένα χείλη της πηγαίνουν. Το πρόσωπο είναι ακριβώς όπως της φωτογραφίες. Και το σώμα με εξαίρεση το στηθος. Εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ η φάτσα της και το βλέμμα της, που πήρα και την επιλογή CIF. Πίπα πάσα πολύ καλή και βαθειά. Φιλιά χωρίς περιορισμούς. Επικοινωνία μόνο στα Αγγλικά (basic). Γενικά μια πολύ καλή συνάντηση.
Το μοναδικό αρνητικό το στήθος της που ή έχει κάποιο πρόβλημα ή ο πλαστικός ήταν χασάπης… εξού και το 7 στο σώμα. Κατά τα άλλα το σώμα της αδύνατο και σχετικά γυμνασμένο και το κωλαράκι της πολύ όμορφο και μικρό.
Αξίζει να την δοκιμάσετε ειδικά εάν είστε λάτρεις τέτοιου είδους φάτσας (μοιάζει ελαφρώς στην Megan Fox με πιο σλάβικα χαρακτηριστικά). Το ίσως καθαρά λόγω ποικιλίας και λόγω του στήθους της. Όλα τα άλλα θετικά με αρκετή ενεργή συμμετοχή της κοπέλας, ευγενική με καλή συμπεριφορά, πιο πολύ σε Girlfriend Experience βέβαια…

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 13, 2025
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή