Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 91 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Προβληματίστηκα αρκετά πριν γράψω αυτήν την κριτική. Διότι είναι μεν το σωστό μέρος για να αναρτηθεί, όμως όχι το κατάλληλο πλαίσιο. Οι περισσότερες κριτικές εστιάζουν στην εμφάνιση και στις επιδόσεις των κοριτσιών. Είναι κατά βάση κυνικές, ενώ η βαθμολογία τους καθορίζεται από το βαθμό ευχαρίστησης που αποκόμισε ο συντάκτης τους. Σε γενικές γραμμές, οι γυναίκες αξιολογούνται σαν αυτοκίνητα: έχουν καλές γραμμές, αξίζει να τα καβαλήσεις, δίνουν γκάζια και χαλάλι τα λεφτά που καίνε. Τίμιο. Ομως κάτι τέτοιο θα αδικούσε σφόδρα την Ελενα.

Δεν μπορείς να την κρίνεις αποκλειστικά ως call girl γιατί, εκ των πραγμάτων, υστερεί σε σχέση με τα «τούμπανα» των 150+ ευρώ. Πρέπει να την κρίνεις συνδυαστικά και ως άνθρωπο, ως αύρα που εκπέμπει και ως προς τα συναισθήματα που γεννά. Και οφείλω δε να προσθέσω ότι μετά τη συνάντηση μαζί της, ανέβηκε σημαντικά ο δείκτης της εκτίμησης μου για το χαρακτήρα των ανθρώπων που βρίσκονται στο site, έστω και αν πρόκειται για ένα μικρό δείγμα. Η Ελενα έχει καλές κριτικές όχι μόνο για την επίδοση της στο κρεβάτι, αλλά και για τη συμπεριφορά, το ύφος της και τη ζεστασιά που εκπέμπει. Και αυτό μας δείχνει ότι οι περισσότεροι κύριοι που σχολιάζουν κάτω από μένα διακρίνονται από ευαισθησίες και δεν αναζητούν μόνο ένα κομμάτι καλοφτιαγμένης σάρκας για να εκτονώσουν τη σεξουαλική τους ορμή.

Το «αγωνιστικό» προφίλ της Ελενας εκτίθεται αναλυτικά από πλήθος κριτικών. Τη θυμάστε τη Suzanne Boyle; Την Αγγλίδα που πήγε στο talent show και κανένας δεν πίστευε ότι μπορεί να κάνει καριέρα τραγουδίστριας, αλλά όταν άνοιξε το στόμα της έμειναν άπαντες άναυδοι; Κάτι τέτοιο ισχύει με την Ελενα. Οταν μπαίνει στο δωμάτιο νομίζεις ότι ήρθε η καθαρίστρια. Είναι, βλέπετε, το βαλιτσάκι που σέρνει πίσω της με τα μπουκαλάκια, τα αφρόλουτρα, τις λοσιόν. Η καλοσύνη και το πρόσχαρο ύφος της σπάνε εύκολα τον πάγο. Το σώμα της κάνει στην άκρη πολλές μικρότερες και πιο καλοπληρωμένες. Είχα GFE διάθεση. Και η Ελενα δημιούργησε την τέλεια πλάνη. Αισθανόμουν ότι κάνω σεξ με μία γυναίκα που όχι απλώς με ποθεί, αλλά διατηρεί αισθήματα. Πήρα από τα ωραιότερα φιλιά που έχω γευτεί ποτέ και ήταν τόσο δοτική που αισθανόμουν ότι γεύομαι τα μέλια ενός έρωτα που μόλις αρχίζει. Η τέλεια ψευδαίσθηση.

Συμπερασματικά: το πακέτο υπηρεσιών της Ελενας είναι πρωτίστως ανθρώπινο, συνδυάζει το καλό σεξ με την τρυφερή επαφή. Και αυτός πρέπει να είναι ο μπούσουλας που θα σας οδηγήσει εκεί. Οσοι αναζητούν αγάλματα, σιλικόνες, φουσκωμένα χείλη, πορνοσταρικά ακροβατικά και αναπαράσταση τσόντας, μην κοιτάξουν προς την Ελενα, έχουν πάρα πολλές επιλογές να κάνουν. Δεν ξέρω όμως και αν υπάρχει άλλη επιλογή σαν της Ελενας.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
120€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
39
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SilverLining, xan4625, doc_lin και 15 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουλίου, 2025
Απο τα καλυτερα ατομα του χωρου και απο τα καλυτερα ραντεβου του χωρου.Παραδειγμα προς μιμηση.
review reaction 1 Teacher2017
13 Ιουλίου, 2025
Οχι και καθαρίστρια ρε πιτσιρίκο!!
Έτσι σου ερχεται εσένα ή καθαρίστρια με τα μίνι και τις γόβες.
Άτοπη η τοποθέτηση σου..
f21
f21
13 Ιουλίου, 2025
@f21 Σε μένα δεν ήρθε έτσι, αλλά η αναφορά μου δεν αναιρεί στο παραμικρό την καλή εντύπωση. Αντιθέτως την ενισχύει.
review reaction 1 billgun
13 Οκτωβρίου, 2025
Τα καταπίνει η θεία ;
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4