Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 4 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Με αρκετούς δισταγμούς λόγω της ηλικίας της και των αντιφατικών κριτικών (και μόλις 2) πήρα το ρίσκο γιατί μου άρεσε σαν παρουσία. Είναι η κοπέλα των φώτο στο πρόσωπο με λιγότερο λάμψη και κορμί όπως το ήθελα για το ύψος της με ωραία στητά βυζάκια και σφικτό γαμάτο κώλο. Αγγλικά οκ, μια καλή συννενόηση γίνεται. Καθαρή και περιποιημένη με διακριτικό τρόπο, όχι πολλές μπογιές. Με υποδέχτηκε ευγενικά με σέξι φορμάκι, με κέρασε και νεράκι (!). Δεν είναι πολύ εκδηλωτική στη συμπεριφορά της αλλά ούτε και ψυγείο. Μετά το φρεσκάρισμα μου, ξεκίνησε το μπαλαμούτι χωρίς βαθιά γλωσσόφιλα (δεν με εξέπληξε αφού είχα διαβάσει σχετική κριτική) όμως από χάδια και φιλιά σε λαιμό και σώμα χόρτασα και απόλαυσα την περιποίηση από ένα πολύ τρυφερό πλάσμα. Στην πίπα πολύ καλή με βαθιές επίμονες καταδρομές και σάλιωσε αρκετά τον πουτσοκέφαλο και τις μπάλες μου, πράγμα που εμένα με καβλώνει πολύ. Γύρισμα σε 69, επέμενα ώρα στο μουνογλείψιμο, έχει ωραία ροδαλά χείλη, δάκτυλα δεν άφησε με ευγενικό τρόπο μπροστά αλλά πίσω χάιδεψα την στενή τρυπούλα της. Ωραία χαμηλόφωνα βογγητά και την πήρα αρχικά ιεραποστολικά όπου με κάβλωνε κι άλλο το κοκκίνισμα του προσώπου της, εναλλαγές στάσεων σε cow και reverse. Το τράβηξα το παιχνίδι όσο άντεχα και έριξα δυνατό κοπάνημα στα τέσσερα που για μένα ήταν μαζί με το τελείωμα στο πρόσωπο όλα τα λεφτά. Τσίνισε λίγο με την ποσότητα που λερώθηκε το πρόσωπο της, έφυγαν και μερικά στα μαλλιά της αλλά δεν διαθέτω χυσομετρητή! Γρήγορο φρεσκάρισμα και στον χρόνο που απέμεινε δεν την άφησα και πολύ να λουφάρει στο μπλα μπλα και την έβαλα ξανά για πίπα και να μου τον παίζει. Δεν τέλειωσα δεύτερη φορά αλλά το ευχαριστήθηκα όσο κράτησε.
Ανακεφαλαίωση: καλά πέρασα, καλύτερα από ότι περίμενα χωρίς όμως να ξετρελαθώ και δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα για τους επόμενους ούτε έχω μικρά μυστικά να μοιραστώ μαζί τους για μια πετυχημένη συνάντηση! Αξία / κόστος από 7 ως 8 γιατί κρατά ακόμα την τιμή στα160 όταν συνομήλικες της ζητούν από 180 και πάνω, χωρίς απαραίτητα να προσφέρουν και καλύτερες υπηρεσίες.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
190€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν