Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 57043
Γενική βαθμολογία

6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ήθελα να την πηδήξω εδώ και καιρό αλλά επειδή ήμουν κουρασμένος και ήξερα ότι δεν θα είχα αντοχές για 2ο γύρο, την επέλεξα για μισή ώρα μόνο. Για τα περίπου 20 λεπτά καθαρά, όλα καλά τα έκανε όπου την ξεχώρισα περισσότερο για την πίπα της. Έπεσαν αρκετά πουτσοσκάμπιλα στα μάγουλα της και καλό ισπανικό. Από στάσεις δεν τα πήγε άσχημα στο πισωκολλητό και στο cow. Αυτονόητο ότι δεν περίμενα περισσότερα στον περιορισμένο χρόνο που υπήρχε. Μάλλον υπερτιμημένη στο ποσό που ζητάει στο βασικό πακέτο αν και δικαιολογείται κάπως λόγω της ηλικίας της. Ο χώρος της καθαρός και τακτοποιημένος αλλά η ίδια όχι επαρκώς περιποιημένη. Το επτά στην εμφάνιση ίσως την αδικεί αλλά και το οκτάρι δεν μπορώ να το βάλω εύκολα. Συνολικά δύσκολο να αποφασίσω αν θα την ξαναέβλεπα ή όχι, τώρα είμαι στο μάλλον ναι και αν παραμείνω με την ίδια εντύπωση σαφώς θα την πάρω για 1 ώρα για να δω καλύτερα μέχρι που μπορεί να τραβήξω και να τραβήξει μαζί μου.
- -
Κάπως άσχετο: συνολικά έχω βαρεθεί να βλέπω τις δεκάδες μελαμψές λατίνες συγκεκριμένου τύπου (μου φαίνονται όλες ίδιες) που κυκλοφορούν στα γραφεία και η Vicky αποτελεί μια ευχάριστη εξαίρεση.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2025
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
13
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 piko, Alverto, Rokko28 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Ιουλίου, 2025
Οτι ήταν να δεις το είδες !
Κράτα τα 200ε για διακοπές!
review reaction 1 review reaction 3 rakips1, Senteron, Bartender 74 και 9 άλλα μέλη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1