Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 18 10
Call-Girls
67645
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
ραντεβου τελευταιας στιγμη καθως ειμουν μεσα στην ζεστη λιγο πριν απο δουλεια, ειχα κενο μια ωρα και μου γεννηθηκε αυτη η επιθυμια για κατι αμεσο και γρηγορο. το γραφειο που του ζητησα να μου βρει κτι σε 15 λεπτα με εξυπηρετησε αμεσα
παω στο κεραμεικο στο γνωστο μερος και βλεπω το αστερακι, οπου με την μια με το χαμογελο της με κερδισε
ειναι τρελη και απιστευτα ευχαριστη, με αψογο κορμακι και βοφερο στηθος, οπου εχει θεμα με τις ρογες της που θελει να τις τραβαμε
ντουζακι και σεξ σε διαφορες στασεις με ενα πολυ ωραιο στοματικο σε σταση 69 , τελειωσα ανετα και ωραια
κανω μπανακι και μου λεει ξεκινα δευτερο γυρο, οπου της εκανα στοματικο οπου φανηκε να τρελενεται με απιστευτα υυγρα να κατεβαζει, στησιμο στα 4 οπου και τελειωσα, με φιλισε με αγκαλιασε , μου χαμογελουσε , δε θες κατι αλλο
μπορει και να την καναδω
παω στο κεραμεικο στο γνωστο μερος και βλεπω το αστερακι, οπου με την μια με το χαμογελο της με κερδισε
ειναι τρελη και απιστευτα ευχαριστη, με αψογο κορμακι και βοφερο στηθος, οπου εχει θεμα με τις ρογες της που θελει να τις τραβαμε
ντουζακι και σεξ σε διαφορες στασεις με ενα πολυ ωραιο στοματικο σε σταση 69 , τελειωσα ανετα και ωραια
κανω μπανακι και μου λεει ξεκινα δευτερο γυρο, οπου της εκανα στοματικο οπου φανηκε να τρελενεται με απιστευτα υυγρα να κατεβαζει, στησιμο στα 4 οπου και τελειωσα, με φιλισε με αγκαλιασε , μου χαμογελουσε , δε θες κατι αλλο
μπορει και να την καναδω
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: