Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 5 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 19708
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Χαμογελαστή γυναίκα, Βραζιλιανα απο Σάο Πάολο , μιλφαρα.
Την ζήτησα 2-3 φορές κ τελικά έκατσε η φάση στο μπιλ αργά βράδυ. Έρχεται σε τακούνια και καλοκαιρινή φουστα. Ψηλή γυναίκα με πιασίματα ( δεν θέλει αγριαδες). Λίγα φιλια , τα λεφτά μπροστά.
Μιλάει άπταιστα αγγλικά και μάλιστα με αμερικανική προφορά αφού έζησε εκεί για ένα διάστημα.
Έφτιαξα τη φαντασίωση της Αμερικάνας μιλφαρας τουρίστριας που ήρθε να γαμηθει Ελλάδα κρυφα από τον άνδρα της κ ο αγώνας αρχισε.
Φιλιά, γλύψιμο σε βυζαρες, γλυφομουνι απαλό θέλει όχι δάχτυλα ( την έχουν ξεπατωσει στην Ελλαδα). Πιπα αργή, βάζει κ χέρι. Την έβαλα να πάρει τηλ τον ανδρα της να του πει ότι γαμιεται Ελλάδα , ενώ την πηδουσα στα τέσσερα. Χυσιμο στην κωλαρα της.
Στην πιπα δεν θέλει σκληρό mouthfuck, πιάσιμο μαλλιών κτλ το σεβάστηκα. Ξανά πιπουλα όπως άραξα με τσιγαρο καναπέ. Τηλ από οδηγό κλασικά στα 50 λεπτά, ετοιμαστηκε έφυγε χαμογελαστή από την πουτσα που έφαγε από Έλληνα εραστή. Την άλλη φορά θέλει μπύρα κ όχι κρασάκι η μιλφαρα μου είπε για να δροσιστεί.
Βάζω ίσως διότι γουστάρω πιο αδύνατες και ευλυγιστες. Καλή επιστροφή μωρό μου στη Αμερική!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 08, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Eros82
Ανώτερος
59
Πόντοι:
8.236
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hoftun, piko, Johnny Red2 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Ιουλίου, 2025
Δεν θέλει πίεση ..κατα τα αλλα κανει bdsm submission domination fetish anal golden showerΧαχαχα!Που να ηθελε και πίεση δηλαδη!
Μαλλον μας δουλευουν με τα εξτρα,πολλες φορες η κοπέλα δεν γνωριζει καν τι ειναι αυτα που γραφει η καρτελα της
review reaction 1 piko, Jack_of_all_trades, BisexualWannabe και 2 άλλα μέλη
09 Ιουλίου, 2025
Την φανέλα την ιδρώνουμε που λένε, στην Ελλάδα ήρθε κ έφαγε El Greco !!! Αν πέρασες καλά κ έβγαλες την φαντασίωση σου αυτό έχει σημάσια φίλε.
review reaction 1 Bartender 74, Eros82
09 Ιουλίου, 2025
Gnnakos εγώ την είχα δει λίγο αργά, μπορεί να κουράστηκε όλη μερα. Αλλά και πάλι μην περιμένετε και πολλά βρισίδια, φτυσιματα και ελληνικη πουτανια. Ετσι ειναι οι λατινες , ότι αρπάξουν και να φύγουν.
review reaction 1 Bartender 74
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3