Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 6 10
Call-Girls
31068
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Απλα και όμορφα. Η κοπέλα είναι μεγάλοκοπέλα περίπου στα 40 και βάλε οπως την έκοψα οπου στην υποδοχή φορούσε ένα σετακι γαλλικά εσώρουχα ντεκαβλε αλλά με το κωλαράκι τούμπανο. Στην εξαρχής διερεύνηση να δει ποιος ειμαι και τι κανω σε ολα σωστή και μετα μου έσπασε τον παπαρο με την παρλα. Ακόμα και στην πράξη να με ρωτά και να ξαναρωτάει τι και πως. Και μπράβο μου που ειμαι ξυρισμένος και μπράβο που έβγαλα τα παπούτσια και αν θέλω πιπα με η χωρις προφυλακτικό και αν χωρίς να με ψεκάζει και ο μπαμπάς ειναι γυναικολόγος φοβερός και είναι καθαρή και ήμαρτον. Ας συνοψίσουμε... η κοπέλα ψαχνει γαμπρό, έχει μούρλια κωλο ,οκ στήθος ηλικίας 40αρας οχι των φωτο όμως, πρόσωπο περίπου αυτό των φωτογραφιών (πολυ μακιγιάζ και ρετουσάρισμα και ενω ξέρει το άθλημα το οποίο φάνηκε από την πίπα (στην οποία ειχε σταματήσει 10 φορές για να πει τις πιπες της) και τα στησίματα που έκανε το να την πάρω
πανω στο κόκκινο κωλαράκι απο το τηγάνισμα στον ήλιο του μεσημεριου δεν με έψησε για 2ο γύρο. Βασικά τυχερός ήμουν που έβγαλα τον 1ο...
Νομιζω τα 200 πολλά μα πάρα πολλά... 
πανω στο κόκκινο κωλαράκι απο το τηγάνισμα στον ήλιο του μεσημεριου δεν με έψησε για 2ο γύρο. Βασικά τυχερός ήμουν που έβγαλα τον 1ο...
Νομιζω τα 200 πολλά μα πάρα πολλά... 
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο της κοπέλας
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4

ΜΟΥ ΖΑΛΙΣΕ.ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΩΛΟ???ΔΙΝΕΙΣ ΕΞΤΡΑ ΟΤΑΝ ΓΊΝΕΣΑΙ ΛΟΥΗΣ??