Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 1 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συνάντηση με το θηρίο Karen λοιπόν.......γνωστή για εμας τους ονλυφανάκιδες, πρώην bodybuilder, carioca και μελαμψοχρωμη λατίνα, που της αρέσουν τα βόρεια κλίματα και ταξιδεύει όποτε μπορεί σε βόρειες χώρες. Πλατύ χαμόγελο, τραχύ δέρμα, τατού και γενικά πολυ περπατημένη και ξηγημένη βραζιλιάνα (φιλή της επίσης γνωστής Lola από άλλα γραφεία). Πιο πολύ τα είπαμε παρά έσπρωξα όποτε δεν εμβαθαίνω, σε αυτό. Καρεν θα τα ξαναπούμε, αλλιώς αυτή τη φορά, είτε εδω είτε Ρίο ..... (αν και με αναλογίες 6 γυναίς προς 1 ανήρ εκεί, νομίζω ότι δεν υπάρχει μουνί που να μην με κατανοούσε εάν δεν προλάβαινα να την ξαναδώ).

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 07, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Giacomo Casanova
Ανώτερος
51
Πόντοι:
7.180
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Senteron, Johnny Red2, hornyasfuck και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2025
αν κατάλαβα καλά ήθελες απλά να ξεφορτωθείς κάπου 150 ευρώ που σε βάραιναν στην τσέπη?
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, srek7 και 1 ακόμα μέλος
08 Ιουλίου, 2025
Γλωσσιδια πεσανε; Γλυφοκωλαδα της εκανες; Στο προσωπο ειναι τοσο καλη οσο φαινεται; Τζιακομο Πουτσινι δωσε ινφο ρε σεξουλιαρικες να καυλωσουμε μπας και παμε!!!
review reaction 3 review reaction 1 hornyasfuck, Bartender 74, Senteron
08 Ιουλίου, 2025
@tskouk1 ........σωστά κατάλαβες monsieur, βρεθηκα στη δεινή θέση να μην έχω ρέστα από χιλιάρικο και είπα να τα σπρώξω εκεί, κάτι μια φλεγμονή στο προστάτη και κάτι μια ημερήσια κούραση, με έφεραν στα πιτς, στο πιο κρίσιμο σημείο.... τι να κάνουμε μια ψωλή χειμώνα καλοκαίρι.... @υπουργός το πρόσωπο και το σώμα είναι καθαρά γυμναστηριακό, αμα είσαι αυτού του στύλ προχώρα, αμά πας για μοντελέ και χαριτωμενιές προσπέρνα.
review reaction 2 review reaction 3 Υπουργός, Bartender 74
09 Ιουλίου, 2025
γυμναστηριακη τυπε;αρα να υποθεσω και αναλογη κλειτοριδα;
review reaction 1 Bartender 74
10 Ιουλίου, 2025
Θα μπορούσες να δώσεις link που τη βρίσκουμε στο onlyfans ή αλλου? αυταρχικό να υποθέσω δεν κάνει... σε ευχαριστ΄ω
16 Ιουλίου, 2025
τελικα ρε αδερφε στο γαμισι λεει τπτ εμενα αυτο με καιει.Σε λιγες μερες παω Αθηνα αν ειναι να την παρω.
16 Ιουλίου, 2025
Κρίμα που δεν κατάφερες να σπρώξεις Χείλη σφραγισμένα

Πάντως φαίνεται για αντέχει κοπάνημα κ όχι μλκίες. Βέβαια looks can be deceiving που λένε κ στο χωριό μου. Χμμμ;

Ελπίζω να την προλάβω η να δούμε αν θα αναρτήσει κάποιος άλλος κριτική.

Ναι!
16 Ιουλίου, 2025
Κλειτορίδα δεν έχει σχετικά μεγάλη, δεδομένου του οτι είναι γυμναστηριακή αμαζόνα. Κοπάνημα αντέχει και μπορεί και να θεατρινίζει κάπως, και φυσικά και στα αυταρχικά (παρότι δεν είμαι φάν) δεν θα μασάει λογικά........για το τελευταίο δεν έχω προσωπική απόψη.
review reaction 1 Hristidis 7, Bartender 74
17 Ιουλίου, 2025
Όσοι έχετε απορία δείτε τις τσόντες της τώρα που έγραψε το γραφείο το όνομα της.

Όντως φαίνεται πολύ τραχύ το δέρμα της όπως είπε ένας συναγωνιστής, και η κλειτορίδα της είναι σαν μικρό πουτσοκεφαλάκι.

Λογικό κι επόμενο με αυτά που θα είχε πάρει όντως bodybuilder όπως ανέφερε κάποιος.

Όποιον τον καυλωνουν αυτά, ας δοκιμάσει.
review reaction 1 Senteron, HoneyVoskos, Bartender 74
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9