Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 7 10
Call-Girls
47809
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Συνάντηση με τη Darcy προ μηνών απλά χρωστούσα κριτική σε περίπτωση που ξανά έρθει στην ερωτική πόλη μας να υπάρχει αρχείο !! Μαύρη αλλά όχι κατράμι προς το μυγά ανοίγει πόρτα αφού προηγήθηκε συννενόηση μέσω what’s up σε rbnb στη μοναστηρίου περιοχή που με ξενέρωσε αλλά δε γαμης πηγα !! Ανοίγει πόρτα με καθυστέρηση δεκαλέπτου (περίμενα κάτω ) λογικά να ετοιμαστεί και βαράω κουδούνι μόλις μου δίνει το ΟΚ ανεβαίνω ανοίγει η πόρτα και η πρώτη εντύπωση θετικότατη !! Ζέστη αγκαλιά και εμφάνιση πολύ καλή για κάποιον που δεν έχει εμπειρίες με έγχρωμες !! Γραμμές τρομερές στο σώμα και προσωπάκι γλυκό με λεπτά χαρακτηριστικά! Φιλιά χωρίς γλώσσα αγγλικά και συννενόηση εξαιρετική στα αγγλικά στα του αγώνα δεκτική και στη σπάτουλα και στο κάρφωμα χωρίς μα και μου τελείωσα στα τέσσερα με θέα ένα κωλο καρδιά !! Δεύτερη εκσπερμάτωση δεν υπήρχε γιατί κάρφωνα αλλά η στύση ήταν μέτρια μιας και πατήσαμε τα 40 και κάπνιζουμε σα τους συμπατριώτες της Darcy σαν αραπηδες δλδ !!!!!
Καλά γαμησια δερβίσια!!!!
Καλά γαμησια δερβίσια!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
170€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιουλίου, 2025
Νιγηριανή είναι, όπως όλες σχεδόν οι μαύρες πόρνες. Την είχα πάρει πριν τρία χρόνια με 100 και δεν την ξαναπήρα. Δεν είναι κακή, ομορφούλα είναι αλλά δεν κάνει πολλά.
MG
mauros gatos
08 Ιουλίου, 2025
Φίλε με 170 νομίζω είναι πολλά

Eros82
09 Ιουλίου, 2025
Φίλε από κενυα μου είπε πως είναι

horhitto4
15 Αυγούστου, 2025
Ρε μάγκες έχει κανένας το τηλ της γτ απο ινστα η φβ δεν απανταει
P
Pineda93