Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 15 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 57039
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Όπως γράφω και στον τίτλο πήγα διαβασμένος από τις κριτικές που ήδη είχε και αποφασισμένος να της λερώσω το προσωπάκι και το στόμα της. Όμορφο τσουλί στο ανάστημα που προτιμώ με πολλές αισθητικές παρεμβάσεις σχεδόν παντού πάνω της και πολύ νάζι σαν χαρακτήρας (λίγο βαρετό ως σπαστικό σε κάποια φάση). Έπεσε καλή πίπα με βαθιές καταδύσεις, γλείψιμο αρχιδιών και λίγο πιο κάτω. Σηκώνει "αγριάδες" στο πήδημα (όχι σε ακραία μορφή), την κοκκίνησα στα μάγουλα και στα κωλομάγουλα, ευχαριστήθηκα ισπανικό και μπάσιμο στα τέσσερα. Δηλώνει στενομούνα (δεν θα το έλεγα) και βάζει αρκετή λίπανση (χάνει βαθμούς λόγω υπερβολής). Πρώτη κατάθεση στο στόμα της, ευτυχώς δεν βιάστηκε να τα φτύσει. Από αγγλικά άστα να πάνε, είναι νέα μπορεί να τα βελτιώσει, χρήμα πολύ βγάζει για να δώσει κατιτίς. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξανά πίπα για καλή ανόρθωση του μικρού μου, την έβαλα να με καβαλήσει για ώρα, κουράστηκε και το γύρισα στο missionary και στο τέλος 2η κατάθεση στο πρόσωπο της και θέαμα να κυλούν εκεί τα χύσια μου και να πέφτουν μερικά στις βυζάρες της. Συνολικά δεν δικαιολογεί τα 200 αλλά κρατά καλές τιμές στα εξτρά. Δεν αποκλείω επανάληψη μαζί της μετά από καιρό αλλά για την ώρα είμαι οκ, πήρα αυτό που ήθελα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
240€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
18
Πόντοι:
2.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 bataclan00, boudog, piko και 30 άλλα μέλη

Σχόλια

17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2025
Φαίνεται φουσκοχειλούΚρίμα
Είναι όντως;
review reaction 1 review reaction 3 Annapurna, bataclan00, stdo και 12 άλλα μέλη
07 Ιουλίου, 2025
@maurosgatos - ναι είναι φουσκοχειλού αλλά όχι ακόμα ροφού, πάντως βεντουζώνει και στεγανοποιεί την ψωλή. Όταν κάνουν τις ενέσεις στην αρχή είναι τα χείλια τους σαν μπαλόνια, μετά από 2 βδομάδες περίπου αρχίζουν και ξεφουσκώνουν Χεχε!
review reaction 1 review reaction 3 Annapurna, bataclan00, stdo και 12 άλλα μέλη
07 Ιουλίου, 2025
@bougeois89 Τι να πω; Τέρμα καμένες οι τύπισσεςΜαλακία
review reaction 1 bataclan00, hornyasfuck, FireRider(2) και 8 άλλα μέλη
07 Ιουλίου, 2025
Με 240 ευρώ θα αγόραζες μετοχές στην Freedom με λίγη τύχη θα σε λίγα χρόνια θα είχες γίνει ένας νέος Μπάφετ...Αλλά προφανώς έχετε καραβοκύρη μπαμπά όλοι εσείς που αφειδώς αγοράζετε μουνί πολυτελείας...δεν το πονάτε το δίφραγκο και την τρύπια δεκάρα
review reaction 3 Annapurna, hornyasfuck, Johnny Red2 και 2 άλλα μέλη
08 Ιουλίου, 2025
@Υπογόης: τι είναι το "δίφραγκο"; η "τρύπια δεκάρα"; νέα επώνυμα brands ρούχων; παπουτσιών; ωχ! δεν τα ξέρω! Θα ρωτήσω τον μπαμπά μου να μου τα αγοράσει Μεγάλο χαμόγελο
review reaction 3 review reaction 1 tsontopoulos, Heavywash, Annapurna και 13 άλλα μέλη
08 Ιουλίου, 2025
@Υπογόης με P/E στο 100 για κορόιδα ψάχνεις? Επίσης αν έβαζε τα 240 εκεί που λες κάτι παραπάνω από ένα μήνα πριν θα γινόταν όχι δισεκατομμυριούχος αλλά θα είχαν γίνει τα 240 190, δηλαδή θα είχε χάσει και όλα τα έξτρα με λίγα λόγια…
review reaction 1 review reaction 3 Heavywash, Annapurna, Johnny Red2 και 4 άλλα μέλη
08 Ιουλίου, 2025
@Υπογόης

Πραγματικά γελάω με τα σχόλια σου!
Ξέρεις, στην ζωή δεν είναι όλα χρήμα αλλά ισορροπία!
Βασικά ξοδεύουμε αυτά που κερδίσαμε!
πχ
Μετοχές της Hermes που το 2012 έκαναν 200ε και τώρα 2200ε
Θα μπορούσα να σου γράψω και άλλες περιπτώσεις αλλά δεν σε ενδιαφέρουν
Α!
Και η καλύτερη πλατφόρμα είναι η DEGIRO
review reaction 3 review reaction 1 tsontopoulos, Heavywash, Senteron και 8 άλλα μέλη
08 Ιουλίου, 2025
Με 240 ευρώ αγαπητέ πέρα από την Freedom που είναι εν πολλοίς απάτη... μπορείς να στήσεις επιχείρηση...Αν σου κόβει μπορείς να φτιάξεις ένα blog με κόστος συντήρησης ούτε 100 ευρώ τον μήνα...Αν έχει ποιοτικό περιεχόμενο μπορείς να έχεις έσοδα μακροπρόθεσμα με διάφορους τρόπους... Μπορείς να κάνεις κι άλλες επενδύσεις με 240 ευρώ πολύ πιο προσοδοφόρες από το να σου τα φάει ένα μουνί πολυτελείας...Όσο για το δίφραγκο και την τρύπια δεκάρα... όταν έρθει η ώρα να ιδρώσετε για το ψωμάκι σας τότε θα καταλάβετε ορισμένοι την αξία που έχει για την πεινασμένη ψωλή η ταπεινή φυλένια και μεταξένια μουνότρυπα
08 Ιουλίου, 2025
@Υπογόης: τύπε επειδή έχεις αρχίσει να μου ζαλίζεις τα αρχίδια, άκου 2 πράγματα: 1)από την στιγμή που δεν γνωρίζεις τι δουλειά κάνω και πόσα πράγματα έχω στερηθεί για να την φέρω σε ένα καλό οικονομικό επίπεδο που σημαίνει ότι έχω την δυνατότητα να σκορπάω ένα μέρος των χρημάτων σε πουτάνες "πολυτελείας", στην θέση σου δεν θα μίλαγα, 2) επειδή το όνειρο σου είναι να γίνεις businessman και από ότι σε κόβω με αυτό τον καημό θα πεθάνεις γιατί φαίνεται ότι είσαι ΣΤΟΚΟΣ, κλαψιάρης και τελείως ανίκανος, βολέψου με τα μπουρδέλα - χαμαιτυπεία που εκεί φαίνεται ότι έχεις απαράμιλλο ταλέντο!
review reaction 1 tsontopoulos, Heavywash, rakips1 και 11 άλλα μέλη
09 Ιουλίου, 2025
Κύριε Bourgeois, από την οργή που βγάζεις στο μήνυμά είναι φανερό ποιος είναι ο αποτυχημένος στην ζωή του...Οι επιτυχημένοι είναι ευγενικοί και δείχνουν ανώτερη συμπεριφορά στους συνεργάτες, συναδέλφους, συνανθρώπους τους . Από εμένα, μακάρι να είσαι καλύτερος από εμένα και λεβεντιά...σου εύχομαι τα καλύτερα με πολύ αγάπη
17 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2