Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 2 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Άλλη μια κορασίδα που έχει παρουσιά κάποιων ημερών, αλλά δεν έχει κριτικές, οπότε πιάσαμε δουλειά.

Αρχικά να πω ότι είναι πολύ ωραία κοπέλα, στήθος καλοσχηματισμένο φυσικό. Κάποιες αισθητικές επεμβάσεις στο πρόσωπο δεν ενοχλούν. Εκείνο που πρέπει όμως να σημειωθεί είναι τα μεγάλα τατουάζ στα χέρια που έχουν αφαιρεθεί στις φωτο. Άνω και κάτω άκρα όχι βαμμένα αλλά περιποιημένα και γενικά πολύ καθαρή. Αγγλικά καλά, έχει έρθει ξανά Ελλάδα όχι ως συνοδός κι έχει δουλέψει και στην Ιταλία. Φαίνεται νέα στον χώρο.

Εν αρχή το μετρητό. Είχα 170 € και μου έδωσε 10 € προς τιμήν της, πρώτη φορά το συνάντησα. Της λέω ωστόσο να τα κρατήσει και βλέπουμε.
Επιμένει να τα πάρω γιατί δεν υπάρχει κάτι extra με € 10 ??. Εν τέλει τα κράτησε.

Αμέσως πάμε για μπάνιο, αν κι εκείνη δεν ήθελε, μου λέει εντάξει αφού το ζήτησες...

Γυρίζουμε δωμάτιο πάω να ακουμπήσω χείλη, τπτ....
λαιμό και σώμα μου λέει....

Βάζω τα γέλια στο σημείο εκείνο. Απαντάει αν θέλεις φιλιά πολύ ευχαρίστως και μου βγάζει το στομαρικό διάλυμμα, προσφέροντας μου στο πλαστικό καπάκι, λογικά θα το χει κάνει και σε άλλους. Μετά τις γαργάρες οκ φιλιά όχι dfk. Γλύψιμο άφησε 2-3 λεπτά και μετά το έκοψε. Δάχτυλα δεν δοκίμασα καν.

Συνέχεια με πίπα, αρκετά καλή. Προσπαθεί να σε τελειώσει με πίπα, στην περίπτωσή μας δεν έγινε. Αφού φτήνει ότι σάλιο έχει μαζέψει στο σώμα, προχωράμε σε προφυλακτικό και σεξ σε δθάφορες στάσεις. Στα credit, η πολύ καλή παραλλαγή missionari στην άκρη του κρεματιού με ψηλά τη λεκάνη. Κατά τη διάρκεια λέει αρκετά στα ρώσικα ή ουκρανικά, βγάζει και κάποιες fake κραυγούλες παίρνοντας και έκφραση ότι τάχα μ' αρέσει.

Εν κατακλείδι το τέλος έρχεται μέσα στο προφυλακτικό, μπάνιο και ερώτηση αν ήμουν έτοιμος για 2ο γύρο. Επειδή έμεναν 15' και η όλη φάση δεν μ' ενθουσίασε το ρίξαμε στο social. Ρώτησε αν μπορούσε να καπνίσει ios (δεν ισχύει το μη καπνίστρια που αναγράφει το γραφείο).

Σε ερώτηση αν της είναι τόσο δυσάρεστη η δουλειά (ναι πλήρωσα για να κάνω τον ψυχολόγο...) απάντησε με διάφορα περιστατικά που της έχουν τύχει, λέγοντας ότι το πρώτο ραντεβού είναι δύσκολο, στο 2ο όλα πάνε καλύτερα.

Γενικά δεν θέλει να δυσαρεστήσει τον πελάτη. I do my job and that's all. Δεν ένιωσα να υπάρχει χημεία στο ερωτικό. Σαν άνθρωπος έχει άποψη (η ψυχοθεραπεία που λέγαμε) αλλά ως εκεί....

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σπουδαίος
25
Πόντοι:
2.390
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 4 review reaction 1 BisexualWannabe, elpotero, Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ και 21 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2025
Πεταμένα λεφτά
review reaction 1 BigMountain, geo21k, andronikos3 και 8 άλλα μέλη
07 Ιουλίου, 2025
Ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά αν κάπνιζε android πάντως…
review reaction 3 hornyasfuck, BigMountain, piko και 1 ακόμα μέλος
09 Ιουλίου, 2025
Την είχα στο μάτι τα τατου με ξενερωσαν - είναι μεγάλα;
review reaction 1 hornyasfuck
10 Ιουλίου, 2025
@Kavouras13 τα τατουαζ κατι φιδια αν θυμαμαι καλα ειναι αρκετα μεγαλα και στα 2 χερια. Δεν ειναι τοσο ενοχλητικά τα tatoo αν κάποιος είναι διατεθιμένος να ανεκτεί μια απόμακρη, κάπως κρύα συμπεριφορά (δεν είναι αγενής) να το ρισκάρει. Η κοπέλα σε πρόσωπο και σώμα είναι αρκετά καλή.
review reaction 1 BisexualWannabe, hornyasfuck, Bartender 74
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4