Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 3 10
Call-Girls
22467
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Κάπου αρχές Ιουλίου ενδεικτικά η ημέρα συνάντησα τη Μιλένε . Συννενόηση εύκολη μέσω what’s up και κλείνουμε μια ώρα στο κέντρο της πόλης κοντά στα λαδάδικα σε χώρο rbnb τα λεφτά πολλά (200) οπότε υπήρχε μια φοβία για φόλα και να τα κλαίμε μετά πλησιάζω μου δίνει κωδικό να ανέβω και με το που ανοίγει τη πόρτα λέω τιναφτορε;; Μάγκες η τυπισα είναι καθαρό δεκάρι από αυτές που βλέπεις στα vixen και tuschy και τον παίζεις και με τα πόδια !! Δέρμα αψεγάδιαστο κωλος φαρδύς όσο πρέπει μέση δαχτυλίδι βυζι οκ φτιαγμένο αλλά ωραία ρώγα μάπα άστο άγγελος μελαχρινός (για τα δικά μου γούστα τουλάχιστον που είμαι άρρωστος με τις μελαχρινές ) στον αγώνα τώρα γλυφομουνι/γλυφολοκαδα ασταμάτητο. Κατέβασε υγρά αδιαμαρτύρητα με καλή οσμή δύο στάσεις στα τέσσερα. Και ιεραποστολικό τελείωμα στα τέσσερα με μπάτσες και επιφωνήματα λατινικής ιαχής «ΑΙ» «ΑΙ» το κάνουν αυτό οι λατινες !! Την έβλεπα ξανά μόνο και μόνο για τη σπάτουλα !!! Η ποιο ωραία γυναίκα που έχω γαμησει μακράν και αντικειμενικά !!! Τέλος να πω πως το έχει με τα αγγλικά και ανταλλάξαμε και ινστα !!! Ανοιχτός άνθρωπος και καλό παιδί !!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
200€
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή