Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 22 10
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Είχα δει από την μια το καβλωτικό βιντεάκι με τον ωραίο κώλο της εδώ μέσα στο νήμα του πρακτορείου της, από την άλλη διάβασα τις κριτικές και πήγα προετοιμασμένος για μέτριες καταστάσεις απλά για να χαρώ τα καπούλια της. Η συνάντηση επαλήθευσε τις προβλέψεις μου, απλά ένα καλό πήδημα με μια αρκετά ωραία ύπαρξη. Καλά εκτέλεσε το πρόγραμμα της αλλά με προκλητικά φανερό μηχανικό τρόπο. Από την μίνι κουβέντα που έγινε, νομίζω ότι είναι λίγο κακομαθημένη λόγω της ωραιοπάθειας της και σίγουρα βολεμένη από ένα φανατικό εγχώριο κοινό που την απολαμβάνει χωρίς απαιτήσεις (και δεν εννοώ πορνοσταρικές). Τέλος πάντων, η πίπα της απλά καλή (η αλήθεια είναι μου έχουν πάρει χειρότερες), το καβάλημα της καλύτερο και το πολυπόθητο πήδημα στα τέσσερα έσωσε την κατάσταση αφού ο κώλος της είναι έτσι όπως μου αρέσει σε ένα θηλυκό που κινείται στην ηλικιακή ομάδα που ανήκει. Βαθμολογία: Εμφάνιση πρόσωπο και σώμα κοντά στο 8, λοιπά όπως αναγράφονται.
Έχω στα υπόψιν την Bella τις επόμενες ημέρες με διαφορετικά κριτήρια επιλογής (πιο hard) και ελπίζω να μη με απογοητεύσει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: