Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 37 10
Call-Girls
275227
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Καλησπέρα στον θαυμαστό κόσμο του bou . Τελικά ήρθε η σειρά της δεσποινίδας Μαρίας μετά απο καιρό και δεν ήθελα να περάσει το καλοκαίρι χωρίς να έχω συνευρεθεί με το μωρό αυτό. Η συνάντηση έγινε στον Πρίαμο Ηλιούπολης μεσημεριανοαπογευματινή ώρα. Υπήρχε θέληση από μέρους της να γίνει το ραντεβού απο εχθές το πολύ πολύ βράδυ μετά απο τλφωνική ακατάλληλη ώρα .Το κορίτσι ήρθε με μπλέ καλοκαιρινό κορμάκι το οποίο ανέβασε την διάθεση σε high level . Κορμί τέλειο ,πόδια εκπληκτικά και εν γένει μια παρουσία όπως αξίζει να έχει ο καθένας μας απο την στιγμή που επιλέγουμε να περάσουμε όμορφα με μια κοπέλα . Φιλιά λίγα ,το ήξερα και το σεβάστηκα αυτό, αλλά σε αποζημιώνει με την εν όλη συμπεριφορά της στον ερωτικό τομέα .Ατελείωτο γλείψιμο παντού ,ναι ΠΑΝΤΟΥ , πεντακάθαρη και μυρωδάτη ,της άρεσε ,ηδονίστηκε ,τελείωσε στο στόμα μου με τα πόδια της να σφίγγουν το κεφάλι μου .Το μενού είχε,ποδαράκια , 69 , reverse και απο τις δύο πλευρές όπου και τελείωσα . Είχε μείνει πολύ λίγος χρόνος ,όπου μιλήσαμε αγγίζοντας ο ένας τον άλλον και μετά μπανάκι όπως και έκανε μπανάκι ολιγόλεπτο πριν συνευρεθούμε . Το κορίτσι είναι δύναμη ,νιάτο με τεράστια θέληση . Σε ευχαριστώ Μαρία ήσουν εκπληκτική
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 06, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Ειδικά όταν άλλες ανεξάρτητες, οι περισσότερες βασικά, τα δίνουν εύκολα, ή και σαν να είναι η κανονική σου γκόμενα (πχ Άννα 24).
Και ΔΕΝ παίζει ούτε πρωκτικό, που είναι αμαρτία με τέτοιο κώλο.
Στα άλλα ναι, όπως περιγράφει στην κριτική.