Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 4 10
Call-Girls
19273
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η Sveta είναι μια σχετικά εμφανίσιμη κοπέλα αλλά στις φωτογραφίες υπάρχει επεξεργασία.Οσοι την έχετε δει κατανοείτε τι εννοώ.
Αφού μπήκε στο σπίτι ζήτησε τα χρήματα τα οποία και έλαβε.
Στην πορεία μόλις γδυθυκε οι κινήσεις της ήταν εντελώς μηχανικές και σε κάποιες περιπτώσεις απότομες
Πίπα με προφύλαξη πιθανόν αποφεύγει χωρίς.Οκ απλά θα έπρεπε να το αναφέρει πιστεύω στη σελίδα της.Φιλι ούτε για δείγμα...
Αποφευγει τα φιλιά όπως επίσης και το 69 δεν δέχεται.
Οπότε το σεξ που ακολούθησε ήταν μια μίξη των προηγούμενων...Δηλαδή εντελώς τυπικό και αδιάφορο.
Νομίζω ότι στην τιμουλα αυτή έπρεπε να είναι πιο δοτική.
Αφού μπήκε στο σπίτι ζήτησε τα χρήματα τα οποία και έλαβε.
Στην πορεία μόλις γδυθυκε οι κινήσεις της ήταν εντελώς μηχανικές και σε κάποιες περιπτώσεις απότομες
Πίπα με προφύλαξη πιθανόν αποφεύγει χωρίς.Οκ απλά θα έπρεπε να το αναφέρει πιστεύω στη σελίδα της.Φιλι ούτε για δείγμα...
Αποφευγει τα φιλιά όπως επίσης και το 69 δεν δέχεται.
Οπότε το σεξ που ακολούθησε ήταν μια μίξη των προηγούμενων...Δηλαδή εντελώς τυπικό και αδιάφορο.
Νομίζω ότι στην τιμουλα αυτή έπρεπε να είναι πιο δοτική.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
200€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
κανει και cim τρομάρα της.Αλλά το γραφειο φταει σε αυτα 100%.καθαρη κοροιδία του πελάτη,σκεφτονται "ελα τωρα περίμενε 2 ωρες ο πελατης,ωραια κοπέλα ειναικαι νεαρή ,θα την κρατήσει ο μ@λάκας.Και αμα πει και κατι για την πίπα,θα του πούμε οτι μας; ειπε η κοπέλα οτι....μυριζε ασχημα"...και αντε βρες ακρη μετα