Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 11 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Άνετη γκόμενα και έμπειρη αλλά βάλτε 10 χρόνια συν στην ηλικία. Η εμφάνιση ήταν καλή και η καθαριότητα άψογη. Έδειξε μεγάλη διάθεση για δουλειά από την αρχή και κατάλαβα ότι θα περάσω ωραία. Σε πολλά σημεία ανέλαβε εκείνη το ραντεβού και μου άρεσε, αυτό είχε καιρό να μου το κάνει γυναίκα.
Δεν έφαγε χρόνο και αρχίσαμε φιλιά με γλώσσα, συνέχεια σε όλο το σώμα και τσιμπούκι. Εγώ βυζιά και μουνί τίμησα, ήταν απόλαυση και τα δυο. Καλή η πλαστική πάνω και το γλείψιμο γενικά την καυλώνει, το πρόσωπο της άλλαξε έκφραση και μετά την άφησα να με καβαλήσει όπως το ήθελε. Σαν μηχανάκι κοπανήθηκε πάνω μου μέχρι που δεν άντεξα και έχυσα.
Δεύτερος γύρος με επίσης καλή διάθεση αλλά αυτή την φορά ήταν η σειρά μου και την έβαλα να στηθεί σε ότι στάση πέρασε από το μυαλό μου. Επίσης καλή συμμετοχή, υπάκουη αλλά και καυλιάρα. Στο καλό γαμήσι δίνεται ολοκληρωτικά και βλέπεις να το γουστάρει πολύ.
Το σέρβις της ήταν πολύ καλό και με κάλυψε πλήρως, το θέμα με την ηλικία σχεδόν ασήμαντο γιατί κρατιέται και είναι γεμάτη ενέργεια.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 04, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή