Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 3 10
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Συννενόηση με ανεξάρτητη Malvina και κλείσιμο ραντεβού
είπε πως θέλει τρεις μέρες πριν χαχαχα και στο τέλος με έστησε και δεν απαντούσε
μαύρο και φτύσιμο σε αγενείς ψηλομύτες που δεν εκτιμούν τα λεφτά μας

χθεσινή τσάρκα και συνάντηση με δυνατούς μύστες κάτσαμε για καφέ και τα είπαμε
μετά συνεχίσαμε την τσάρκα στα σπιτάκια μέχρι αργά το απόγευμα και η πουτσα του elga είχε γίνει πέτρα
τηλέφωνο λοιπόν στο γραφείο
και το ραντεβού κανονίστηκε εύκολα στο αγαπημένο μου ξενοδοχείο στο κέντρο
εφτασα νωρίτερα έκανα ένα μπάνιο και έριξα έναν ύπνο για να ξεκουραστώ
και το μήνυμα από το γραφείο με ξύπνησε ότι είχε φτάσει η κοπέλα
φρεσκαρίστηκα λίγο και δίνω το οκ να ανέβει
εμφάνιση είναι το κορίτσι των φωτογραφιών με σοβαρό πρόσωπο πράγμα που με καυλωσε απίστευτα από την πρώτη στιγμή που την είδα
καστανά μάτια και χείλη πειραγμένα
στήθος ενισχυμένο
σώμα γυμνασμένο φοβερό με διάσπαρτα τατουάζ
την βουτάω από τη μέση της αφαιρώ τα ρούχα και γλωσσόφιλα κατευθείαν
την παίρνω από το χέρι και την στήνω στα τέσσερα βάζω προφυλακτικό και κάρφωμα κατευθείαν απο κωλο δυνατά ασταμάτητα μέχρι που δεν άντεξα και την πότισα σπερμα στο πρόσωπο
πήγε να πλυθεί αλλά δεν την άφησε σε ησυχία η πούτσα δεν έπεφτε με τίποτα
πάω στην τουαλέτα την παίρνω αγκαλιά και την πάω στο κρεβάτι μάζεψε τα μάλια αλογοουρά έπεσε στα γόνατα και το πήρε στο στόμα πίπα τρομερή αργή αισθησιακή περιποίηση έτσι όπως μαρέσει
στήσιμο ξανά στα τέσσερα και εκεί την ξεκωλιασα με ασταμάτητο κομπρεσέρ μέχρι που η πουτσα δεν άντεξε αλλο και την πότισα σπέρμα και πάλι στο πρόσωπο

πέρασα πάρα μα πάρα πολύ καλά και θα εκτελεστεί και πάλι πολύ σύντομα

μέχρι τότε

Να είστε καλά και να γαμάτε καλύτερα

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mancunian1986, linear, Joachim Peiper και 32 άλλα μέλη

Σχόλια

8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2025
Την έβγαλες νοκ άουτ μύστη μου!!!
review reaction 3 review reaction 1 Bartender 74, hornyasfuck, Elganador
04 Ιουλίου, 2025
Μαλιστα Η Μαλβινα.... ????.
Ε Ναι Φιλε μου.... Σίγουρα ! Υπάρχουν κι αλλου πορτοκαλιες !!!!!
review reaction 1 hornyasfuck, Elganador
04 Ιουλίου, 2025
Έχω πρόταση για να βελτιώσεις τις κριτικές σου! Να αναφέρεις και το κόστος της συνάντησης
B
BisexualWannabe
review reaction 1 review reaction 3 anonX|, Kavouras13, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
05 Ιουλίου, 2025
Τόσο πολύ σε πόνεσε το ότι σε έβγαλα στο νήμα μου μαζί με όσα είπες?
Άξια θαυμασμού η ικανότητά σου να καρφώνεσαι..

Αντράκι μου εσύ, τόσο παντελονάτος που απειλείς ότι θα κάνεις κακό, άλλο τόσο που δεν με ενδιαφέρει.
Κάποιες πόρνες διψάνε για χρήμα, κάποιες για προσοχή από τους άλλους μπας και αισθανθούν ότι αξίζουν κάτι μέσω των παραμυθιών τους.

Φιλάκια
review reaction 1 Senteron, hornyasfuck, italaki
05 Ιουλίου, 2025
Ούτε ο πρώτος είσαι που του ακυρώνουν ραντεβού ούτε ο τελευταίος δεν υπήρχε λόγος τώρα να στέλνεις στην κοπέλα απειλητικά μηνύματα.
review reaction 1 Senteron, RedCole, Αγγελική και 6 άλλα μέλη
05 Ιουλίου, 2025
@DiorPoison

άσε τις εξυπνάδες με αντρισμούς και παντελόνια

εχεις κακή συμπεριφορά και θα

φας ΜΑΎΡΟ
E
Elganador
review reaction 1 k.p888, Terori, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη
07 Ιουλίου, 2025
Βλεπω πως η κοπελα με την αλλαγη γραφειου εχασε 8 (!!) χρονια, 2 εκατοστα υψος κι ενα νουμερο στο στηθος.
Πηρε 2 κιλακια κι ενα νουμερο στο ποδι.
Εχει εμπλουτισει το προγραμμα της, καλο αυτο, η κριτικη περα απο παλαμακια για τον επιβητορα ομως δεν μας δινει να καταλαβουμε αν τα νουμερα ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα.
review reaction 1 hornyasfuck, anonX|, Senteron και 4 άλλα μέλη
11 Αυγούστου, 2025
Η κοπέλα που ΔΕΝ έγινε το ραντεβού μαζί της, είναι όντως πολύ όμορφη, αρκετά πάνω από τον μέσο όρο, υπέροχο σώμα, απίστευτο στήθος, πολύ έξυπνη αλλά και πονηρή, στην ώρα της στα ραντεβού και τηρεί τις υπηρεσίες που παρέχει (αν κάτι ΔΕΝ το κάνει, στο ξεκαθαρίζει από πριν).

Από την άλλη, δεν είναι και η πιο επαγγελματίας εκεί έξω.
Θυμίζω ότι πέρυσι, καλοκαίρι πάλι, νομίζω τέλος Ιουλίου, αρχές Αυγούστου (σημασία ακριβώς δεν έχει, υπάρχει στο νήμα της η σχετική συζήτηση), είχε πει ότι θα λείψει για ξεκούραση - διακοπές κοντά 10 μέρες, κι θα βρεθεί με πελάτες, μόνο όταν ξανά επιστρέψει.

Κατά ένα μαγικό τρόπο, 48 ώρες μετά, είναι σε ραντεβού με τύπο, κι ανεβάζει καυλωτικες φωτογραφίες, από το συγκεκριμένο ραντεβού.

Κερασάκι στην τούρτα, ότι το ραντεβού έγινε, στον ΧΏΡΟ - ΣΠΊΤΙ του συγκεκριμένου μπηχτη.
Αντιλαμβάνεστε πιστεύω το δούλεμα.

Όταν το επισήμανα στην σελίδα της, μόνο ξύλο δεν έφαγα...

Ας κάνει ότι γουστάρει στην τελική, δικαίωμα της, αλλά καλύτερα (για όλους, όχι μόνο για εκείνη), να συνεχίσει να δουλεύει, με τους 10-15-20, όσους είναι, φανατικούς πελάτες που έχει, κι απλά μια στο τόσο, προσθέτει και κανέναν καινούργιο, είτε από εδώ μέσα, είτε από σύσταση από τους ίδιους υπάρχοντες.

Win win κατάσταση για όλους και για την ίδια, κι όλα μια χαρά πλέον.

Εξάλλου αν δείτε, κάθε φορά που κάτι γράφει κάποιος, που δεν είναι θετικό, ή ωραίο για εκείνη στο νήμα της, ΠΆΝΤΑ οι ΊΔΙΟΙ μαμημενοι μαλακες μπαίνουν και την αποθεώνουν.

ΥΓ. ΔΕΝ διαβάζω, ούτε απαντώ σε σχόλια, ούτε και σε pm (εξαιρούνται άτομα που έχουμε διάδραση συχνή εδώ μέσα), έγραψα απλά τη γνώμη μου, βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Δώστε τα όπου θέλετε και σε όποια/ες θέλετε, όσες φορές θέλετε, κι αφήστε απειλές, μαλακίες, φασαρίες και λοιπές ηλιθιότητες.

ΥΓ. Υγεία σε όλες και όλους.
review reaction 1 hornyasfuck
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8