Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.8 11 10
Call-Girls
86648
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν και νεος στο σπορτ ειπα να δοκιμασω και μια της παλιας σχολης, με ετρωγε η περιέργεια μυστονια μου, και βγηκα κερδισμενος.
Συναντηση πριν καιρο στον μπιλαρα.Μπαινω κατευθειαν στο ψητο.Απ την αρχη να ειμαι ειλικρινης δεν με καυλωσε και τρελα , αλλα η συνεχεια με ανταμειψε και με το παραπανω.Ενω με ξεκιναει με μια μετρια πιπα , ανεβαζει ρυθμους και ειμαι ετοιμος να της τα ριξω στομα.Τημ σταματαω λιγο και με ρωταει αυτη αν θελω να μου γλυψει κωλο, και κατευθειαν της βουταω την μουρη και την βαζω στην κωλοτρυπιδα μου.Ε ολο το ραντεβου πηγε ετσι μαγκες. Εκανα προσπαθεια να γαμησω και μου επεφτε.Οποτε το αφησαμε μονος στο γλυφοκωλι.Μια ωρα σχεδον ειχε την γλωσσιτσα της μεσα στον κωλο μου.Χυνω την πρωτη φορα και η τυπισσα δεν σταματαει ρε, το απολαμβανε τερμα.Προς το τελος την εβαλα να μου γλειψει και τα ποδια. Το κατι αλλο μαγκες. Το ραντεβου τελειωσε καπως ετσι και μπορω να πω πως εμεινα αρκετα ευχαριστημενος καθως οπως θα καταλαβατε και απο το ονομα μου τρελενομαι για γλυφοκωλαδες.
Συναντηση πριν καιρο στον μπιλαρα.Μπαινω κατευθειαν στο ψητο.Απ την αρχη να ειμαι ειλικρινης δεν με καυλωσε και τρελα , αλλα η συνεχεια με ανταμειψε και με το παραπανω.Ενω με ξεκιναει με μια μετρια πιπα , ανεβαζει ρυθμους και ειμαι ετοιμος να της τα ριξω στομα.Τημ σταματαω λιγο και με ρωταει αυτη αν θελω να μου γλυψει κωλο, και κατευθειαν της βουταω την μουρη και την βαζω στην κωλοτρυπιδα μου.Ε ολο το ραντεβου πηγε ετσι μαγκες. Εκανα προσπαθεια να γαμησω και μου επεφτε.Οποτε το αφησαμε μονος στο γλυφοκωλι.Μια ωρα σχεδον ειχε την γλωσσιτσα της μεσα στον κωλο μου.Χυνω την πρωτη φορα και η τυπισσα δεν σταματαει ρε, το απολαμβανε τερμα.Προς το τελος την εβαλα να μου γλειψει και τα ποδια. Το κατι αλλο μαγκες. Το ραντεβου τελειωσε καπως ετσι και μπορω να πω πως εμεινα αρκετα ευχαριστημενος καθως οπως θα καταλαβατε και απο το ονομα μου τρελενομαι για γλυφοκωλαδες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 02, 2025
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιουλίου, 2025
Που μπορούμε να το βρούμε το κορίτσι;
S
Snadier
05 Ιουλίου, 2025
Παρακαλώ σε pm ένα τηλέφωνο επικοινωνίας της Γλυφοκωλου emilias . Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Τ
τερ
05 Ιουλίου, 2025
Τύπε εάν είχε τη γλωσσίτσα της μέσα, όπως γράφεις, δεν είναι rimming αλλά digging
1
1tetris
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3