Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 4 10
Call-Girls
34889
Γενική βαθμολογία
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Σαμπινα λοιπόν .
Την είχα συναντήσει στο προηγούμενη τουρ , ΤΟΤΕ μου είχε φανεί κουμπωμένη αλλά με βυζαρες και ένα πολύ ωραίο κορμί με ένα αντικειμενικά όμορφο πρόσωπο .
Είχαμε ένα παθητικό γύρο στην αρχή και μετά στο δεύτερο φάνηκε
Να γουστάρει .
Κλείνω λοιπόν μιας και ήθελα κάτι αρκετά νωρίς το μεσημέρι , με
Κάποιος ενδοιασμούς ως προς τις υπηρεσίες .
Σκάει η κοπελα , 15 λεπτά νωρίτερα , χτυπάει μυνημα από το γραφείο αν μπορώ να δεχτώ την κοπελα , η να κάτσει κάτω να περιμένει …
Δεν μου πάει η καρδιά , όχι η κοπελα , αλλά ένας τυχαίος Πακιστανός να κάθεται και να περιμένει μέσα στην ζέστη ….
Της λέω πες της να ανεβεί .
Βγαίνω μέσα στα νερά και περιμένω στην είσοδο …
Έρχεται μυνημα η κοπελα πήγε για τσιγάρο , και θα με περιμένει …
Λέω στην κοπελα , να ανεβεί και ανέβηκε η Σαμπινα μας σε 1,5 λεπτό .
Δεν ενοχλήθηκα , ευχάριστο ευτράπελο θα έχω να το θυμάμαι …
Ανοίγω πόρτα και σκάει ένα χαμόγελο που με το που με είδε με γονάτισε …
Εκεί σκέφτηκα , είτε θα έχουμε ένα πολύ ωραίο αγώνα .
Είτε μαλακα σου πήρε τον αέρα και θα περάσει μια ώρα τούφα …
Υπολόγιζα όμως χωρίς να συνυπολογίζω τον πολύ θετικό και καλο χαρακτήρα της κοπέλας .
Από τις σπάνιες φορές , που δεν θα περιγράψω λεπτομερώς , και θα πω απλά ότι πέρασα πολύ καλά , σαν να βρέθηκα με μια κοπέλα που με παρακαλάγε για καιρό να την γαμησω …
Το σώμα αν και φοβόμουν από τις foto , παραμένει υπέροχο , λίγο στην κοιλιτσα μια μικρή χαλάρωση και μικρό κωλαρακι , τα υπόλοιπα υπέροχα , και σχετικά γυμνασμένα .
Βυζαρες ποίημα , ωραίο πρόσωπο
Μην τα πολυλογώ υπέροχη όπως και την προηγούμενη φορά .
Ένα σορτς τζιν και ένα υπέροχο αέρατη πουκάμισα με πέδιλα.
Στην πένα βενα νυχάκια , μοσχομυριστό μωράκι .
Όταν αρχίσαμε το παιχνίδι την έγδυσα και μοσχομυριζε .
Καθώς την πασπάτευα μου ζήτησε να πει για μπάνιο , της είπα ότι για μένα είναι πεντακάθαρη , αλλά πάραυτα μου είπε το ήθελε για να νιώθει αυτή καλά .
Δεκτό και μπράβο της !
Στο κομμάτι σεξ , 1 φορά μου ζήτησε ένα μικρό διάλειμμα , 2 λεπτά για να ηρεμήσει λίγο όπου δεν με άφησε από το στόμα της με βαθιά γλωσσόφιλα , και μετά δεν είπε όχι σε τίποτα , παρα μόνο σε δάχτυλα εσωτερικά …
Δαχτυλοσκοπιση από πίσω επιφανειακά μόνο και εκεί …
Μπουκι μέτριο , φιλία πολλά και μακριές διαρκείας πολλών λεπτών …
Ένας γύρος διαρκείας περίπου 20-25 λεπτών στο περίπου και μιας είχαμε ένα υπέροχο σοσιαλ στη αρχή, όταν έκανε το μπανάκι της αφού έχυσα μιας και εγώ προσωπικά είχα γίνει κουτσα στους 25 βαθμούς … χτύπησε και το ξυπνητήρι που είχε βάλει στο 55 λεπτό υπολογίζω.
( πολλά 5αρια να πάω να ρίξω ένα τζόκερ …)
Από τα λίγα επαγγέλματα που η παντελώς έλλειψη επαγγελματισμού συνήθως οδηγεί σε πολύ ανώτερα αποτελέσματα ….
Πέρασα υπέροχα .
Και είμαι σίγουρος ότι πήρα κάτι από την κοπέλα , που δεν δίνει απλόχερα …
Αν και από το γραφείο αναφέρθηκε ρητώς , ότι έχει βελτιώσει τις υπηρεσίες της , δεν περίμενα κάτι τέτοιο …
Μπράβο μου , αξίζω συγχαρητήρια και θα κου τα δώσω για την επιλογή μου .
Η βαθμολογία απο τις πιο σκληρές που έχω βάλει γιατί πραγματικά μου πούλησε ότι αυτές τις υπηρεσίες δεν Τία προσφέρει απλόχερα ….
Άμα με κογιόναρε σε τέτοιο βαθμό τις αξίζουν συγχαρητήρια ….
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
Την είχα συναντήσει στο προηγούμενη τουρ , ΤΟΤΕ μου είχε φανεί κουμπωμένη αλλά με βυζαρες και ένα πολύ ωραίο κορμί με ένα αντικειμενικά όμορφο πρόσωπο .
Είχαμε ένα παθητικό γύρο στην αρχή και μετά στο δεύτερο φάνηκε
Να γουστάρει .
Κλείνω λοιπόν μιας και ήθελα κάτι αρκετά νωρίς το μεσημέρι , με
Κάποιος ενδοιασμούς ως προς τις υπηρεσίες .
Σκάει η κοπελα , 15 λεπτά νωρίτερα , χτυπάει μυνημα από το γραφείο αν μπορώ να δεχτώ την κοπελα , η να κάτσει κάτω να περιμένει …
Δεν μου πάει η καρδιά , όχι η κοπελα , αλλά ένας τυχαίος Πακιστανός να κάθεται και να περιμένει μέσα στην ζέστη ….
Της λέω πες της να ανεβεί .
Βγαίνω μέσα στα νερά και περιμένω στην είσοδο …
Έρχεται μυνημα η κοπελα πήγε για τσιγάρο , και θα με περιμένει …
Λέω στην κοπελα , να ανεβεί και ανέβηκε η Σαμπινα μας σε 1,5 λεπτό .
Δεν ενοχλήθηκα , ευχάριστο ευτράπελο θα έχω να το θυμάμαι …
Ανοίγω πόρτα και σκάει ένα χαμόγελο που με το που με είδε με γονάτισε …
Εκεί σκέφτηκα , είτε θα έχουμε ένα πολύ ωραίο αγώνα .
Είτε μαλακα σου πήρε τον αέρα και θα περάσει μια ώρα τούφα …
Υπολόγιζα όμως χωρίς να συνυπολογίζω τον πολύ θετικό και καλο χαρακτήρα της κοπέλας .
Από τις σπάνιες φορές , που δεν θα περιγράψω λεπτομερώς , και θα πω απλά ότι πέρασα πολύ καλά , σαν να βρέθηκα με μια κοπέλα που με παρακαλάγε για καιρό να την γαμησω …
Το σώμα αν και φοβόμουν από τις foto , παραμένει υπέροχο , λίγο στην κοιλιτσα μια μικρή χαλάρωση και μικρό κωλαρακι , τα υπόλοιπα υπέροχα , και σχετικά γυμνασμένα .
Βυζαρες ποίημα , ωραίο πρόσωπο
Μην τα πολυλογώ υπέροχη όπως και την προηγούμενη φορά .
Ένα σορτς τζιν και ένα υπέροχο αέρατη πουκάμισα με πέδιλα.
Στην πένα βενα νυχάκια , μοσχομυριστό μωράκι .
Όταν αρχίσαμε το παιχνίδι την έγδυσα και μοσχομυριζε .
Καθώς την πασπάτευα μου ζήτησε να πει για μπάνιο , της είπα ότι για μένα είναι πεντακάθαρη , αλλά πάραυτα μου είπε το ήθελε για να νιώθει αυτή καλά .
Δεκτό και μπράβο της !
Στο κομμάτι σεξ , 1 φορά μου ζήτησε ένα μικρό διάλειμμα , 2 λεπτά για να ηρεμήσει λίγο όπου δεν με άφησε από το στόμα της με βαθιά γλωσσόφιλα , και μετά δεν είπε όχι σε τίποτα , παρα μόνο σε δάχτυλα εσωτερικά …
Δαχτυλοσκοπιση από πίσω επιφανειακά μόνο και εκεί …
Μπουκι μέτριο , φιλία πολλά και μακριές διαρκείας πολλών λεπτών …
Ένας γύρος διαρκείας περίπου 20-25 λεπτών στο περίπου και μιας είχαμε ένα υπέροχο σοσιαλ στη αρχή, όταν έκανε το μπανάκι της αφού έχυσα μιας και εγώ προσωπικά είχα γίνει κουτσα στους 25 βαθμούς … χτύπησε και το ξυπνητήρι που είχε βάλει στο 55 λεπτό υπολογίζω.
( πολλά 5αρια να πάω να ρίξω ένα τζόκερ …)
Από τα λίγα επαγγέλματα που η παντελώς έλλειψη επαγγελματισμού συνήθως οδηγεί σε πολύ ανώτερα αποτελέσματα ….
Πέρασα υπέροχα .
Και είμαι σίγουρος ότι πήρα κάτι από την κοπέλα , που δεν δίνει απλόχερα …
Αν και από το γραφείο αναφέρθηκε ρητώς , ότι έχει βελτιώσει τις υπηρεσίες της , δεν περίμενα κάτι τέτοιο …
Μπράβο μου , αξίζω συγχαρητήρια και θα κου τα δώσω για την επιλογή μου .
Η βαθμολογία απο τις πιο σκληρές που έχω βάλει γιατί πραγματικά μου πούλησε ότι αυτές τις υπηρεσίες δεν Τία προσφέρει απλόχερα ….
Άμα με κογιόναρε σε τέτοιο βαθμό τις αξίζουν συγχαρητήρια ….
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 01, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
160€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου