Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 2 10
Call-Girls
10532
Γενική βαθμολογία
7.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Η κριτική του προηγούμενου μαχητή βοήθησε πολύ στην επιλογή μου. Ωραία και περιποιημένη γυναίκα κάπου στα 30 κάτι σε ηλικία. Οι φωτογραφίες λίγο την αδικούν, είναι πιο γλυκιά στο πρόσωπο και με ωραίο χαμόγελο. Χείλια πειραγμένα μεν, μη ροφοειδή δε. Το σώμα της αρκετά καλό με συμμετρικές αναλογίες και τα βυζιά της μέγεθος C όπου έχει γίνει αρκετά καλή δουλειά και αν ήταν έτσι φυσικά θα της έβαζα 8. Πρωτόκολλο καθαριότητας και ευγένειας άψογο. Σου μεταδίδει θετική ενέργεια τόσο επικοινωνιακά (παρόλο που δεν μιλά πολύ καλά αγγλικά) όσο και σωματικά. Γλωσσόφιλα όχι βαθιά αλλά παθιάρικα, χάδια με τρυφερότητα αλλά και πρόστυχα όπου χρειάζεται, πίπα ικανοποιητική (σίγουρα χωρά βελτίωση), αρκετά δοτική στο γλειφομούνι όταν το πας με αργό ρυθμό. Περισσότερο δοτική στο πήδημα σε όποια στάση δοκιμάστηκε, μου άρεσε ιδιαίτερα στο ιεραποστολικό που κοκκίνιζε το πρόσωπο της και έβγαζε χαμηλόφωνα βογγητά. Το πρώτο τελείωμα ήρθε στο λάστιχο μέσα της. Στο διάλειμμα μου έφτιαξε παραπάνω τη διάθεση με καλές προτάσεις για το γούστο μου προτείνοντας κατάλληλες τουριστικές αποδράσεις στην χώρα της που δεν είναι τόσο γνωστές αν κάνω τον κόπο να την επισκεπτώ. Δεν έφαγε χρόνο στην κουβέντα από μόνη της και ξεκίνησε ένας δεύτερος γύρος με ακόμα περισσότερο gfe ύφος, στην πορεία όμως στο ισπανικό ξεδίπλωσε ένα πιο pse χαρακτήρα με πολύ πίπα ταυτόχρονα, ότι έπρεπε για να τελειώσω δυνατά στο στόμα της. Άνετα τουλάχιστον 8 στην σχέση αξίας/κόστους και κρατά τα εξτρά στις τιμές που πρέπει.
Κλείνοντας, η πίσω είσοδος δείχνει δουλεμένη, με άφησε λίγο δάκτυλο αλλά δεν επέμενα αφού δεν την δίνει.
Κλείνοντας, η πίσω είσοδος δείχνει δουλεμένη, με άφησε λίγο δάκτυλο αλλά δεν επέμενα αφού δεν την δίνει.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 30, 2025
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
250€
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν: