Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 17 10
Προβεβλημένη
Call-Girls 98466
Γενική βαθμολογία

3.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Καλησπέρα
Είχα πολύ καιρό να γράψω κάτι αλλά μετά το χθεσινό δεν κρατήθηκα !
Καταρχάς η κοπέλα δεν κάνει εσκορτ απλά κοροϊδεύει , δεύτερον αν η κυρία είναι 22 εγώ είμαι 10, τρίτον από σώμα ένας οκ κωλος τίποτα το ιδιαίτερο και ένα στήθος οκ δεν τρελάθηκα , τεταρτον να της πείτε να κάνει μπάνιο όταν πάει σε ραντεβού ,πεμπτον μωρουμανταλα πάνω στο κρεβάτι αν είναι δυνατόν ρε φίλε τι να πω και η συγκεκριμένη έχει τέτοιες κριτικές;;; Απίστευτο ..
Πάμε στο ραντεβού
Μπαίνει στο δωμάτιο κι έχω χαμηλό φωτισμό όχι σκοτάδι απλά ατμοσφαιρικά , μου λέει πολύ σκοτάδι πάει στο παράθυρο και το ανοίγει όλο μαζί κι το μπάνιο της τουαλέτας, λέω οκ δεν πειράζει , πάω να την αγκαλιάσω και να χουφτώσω λίγο αρχίζει μη περίμενε να βγάλω τα ρούχα μου λέω οκ εντάξει θα την αφήσω να κάνει το μπάνιο της διότι έξω είχε 40 βαθμούς ,αφού βγάζει τα ρούχα και βλέπω και το σώμα της δεν τρελάθηκα όπως σας είπα και τσουπ μωρουμαντιλα και στο κρεβάτι μαζί , της λέω μπάνιο δεν θα κάνεις;;; Όχι μου λέει έχω κάνει πριν και έξω καιγόταν το σύμπαν , λέω σίγουρα τζάμπα τα λεφτά θα πάνε , μετά πάω κρεβάτι και αρχίζω να τη φιλάω στο στήθος της όπου βλέπει και ταβάνι όπως είπαν μερικοί σκατα τελοσπαντων,και εκεί αρχίζει μην με δαγκώσεις δεν μου αρέσει, της λέω εγώ δεν το κάνω έτσι και αλλιώς δεν είμαι το άγριου είμαι σοφτ και μου αρέσει χαλαρά της λέω, αφού φτάνω στη ρώγα της με τη γλώσσα πάλι τραβήχτηκε και μου λέει δεν μου αρέσει εκεί λέω πάλι οκ, πάω προς τα κάτω όχι στο νινί αλλά κοντά αρχίζει πάλι αααα ούτε εκεί της άρεσε, σηκώθηκα τον έδωσα στο στόμα έπεσε δόντι της λέω σιγά , αρχίζει να μου φτύνει της λέω δεν μου αρέσει ούτε εμένα να μου τον φτύνουν μου λέει οκ την έβαλα στα τέσσερα να δω τε θεο κωλαρα της και ούτε καν καθότανε στα τέσσερα αλλά στραβά , τελοσπαντων ούτε καν έχυσα το ραντεβού μαξ 15 λεπτά κι στο τέλος ήθελε κι όλο το ραντεβού !!
ΞΕΝΕΡΑ ΑΠΟΛΥΤΗ!!
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι κρίμα που υπάρχουν κριτικές τέτοιες για αυτό παλτό και δεν έχει να κάνει απόλυτα για το αν ταιριάζαμε , θα μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά άστο σκέτο παλτό ολικής !
ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 29, 2025
Διάρκεια
30 λεπτά
Στο χώρο μου
Κόστος
130€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
DECO718
Ενεργό Μέλος
11
Πόντοι:
991
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Score73, Johnstef, boudog και 25 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιουνίου, 2025
Δυστυχώς ενώ μου την πρότειναν ανεπιφύλακτα από το γραφείο, η κριτική σου μου θυμισε το ραντεβού που είχα μαζί της πριν 2 μήνες.

Ουτε μπάνιο, ούτε φιλιά πολλά, ούτε πιπα... Κ στα του αγώνα 2 στάσεις παίζει να αλλάξαμε κ αυτές επειδή δεν βολευοταν με τίποτα. Πήγα να την γλυψω κ φοβήθηκε λες κ θα της εσκιζα καινούργια τρυπά. Στην πιπα εντωμεταξύ, έκανε αερολογίες. Τον κοίταζε κ τον ξανά κοίταζε κ ενώ μου τον άρπαξε γερά κ σφιχτά λέω (εδώ είμαστε) τώρα θα κάνει την ανατροπή. Δυστυχώς όχι. Ουτε τελείωσα κ έκατσε λες κ είχε βγει ραντεβου στα τυφλά.
review reaction 1 Johnstef, Bartender 74
01 Ιουλίου, 2025
Και μετά ήρθε ο κόμης δράκουλας και σου ρουφηξε το αίμα. Μόλις άνοιξαν τα φώτα για να σε δει την ακύρωσες ( λόγω ατυχήματος όπως είπες να σου θυμήσω ) της έδωσες 20 ευρώ και έφυγε. Μόλις μπήκε μιλούσες μάλιστα στο τηλέφωνο. Πρόλαβε να βγάλει και μωρομάντιλα? Μωρέ μπράβο της! Να σου πω ( και θα συμφωνήσον πολλοί συναγωνιστές ) ότι η συγκεκριμένη κοπέλα φέρνει δικό της σαμπουάν και Listerine γιατί δε θέλει των ξενοδοχείων.. Ντροπή σου που βάζεις ψεύτικη κριτική ενώ δεν έγινε ποτέ το ραντεβού.
review reaction 3 Johnstef
01 Ιουλίου, 2025
Όπου βλέπεις σύντομες και ασαφείς κριτικές είναι μούφες τύπεΠλατύ χαμόγελοMoney Mouth
review reaction 1 Johnstef, Bartender 74
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3