Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 258 10
Call-Girls
401313
Γενική βαθμολογία
8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ημέρα ανάπαυσης η σημερινή, έχοντας διαβάσει αρκετές κριτικές συναγωνιστών είπα να δοκιμάσω την Άννα που φαινότανε από τα λεγόμενα στανταράκι. Ραντεβού στο γνωστό ξενοδοχείο του Μεταξουργείου. Ήρθε νωρίτερα από την ώρα της και με ειδοποίησε στο κινητό ότι ακριβώς είχα φτάσει και εγώ. Γλυκιά κοπέλα γύρω στα 35 κατά τη γνώμη μου και όχι πιπινάκι. Οι βυζάρες τεράστιες, δεν έχασε χρόνο και πήγε για φρεσκάρισμα. Βγαίνοντας έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά κάνοντας μια μαεστρική υγρή πίπα με deepthroat. Από τις καλύτερες πίπες σίγουρα της αξίζει διδακτορικό! Μούσκεμα ο πούτσος μου από τα σάλια της. Σειρά μου να την περιποιηθώ εγώ στο πεντακάθαρο μουνάκι της όπου το ευχαριστήθηκε δεόντως με κάποιες φωνές από πλευρά της. Εναλλαγή 3 στάσεων ιεραπόστολος, cow και doggy όπου την κάρφωνα δυνατά και έπαιζα το μουνάκι της. Στο δε cow δεν ξεκόλλησε από πάνω μου λόγω φιλιών όπου τα αποζητάει και την φτιάχνουν. Το τελείωμα ήρθε στο στόμα της. Φρεσκάρισμα και κάτσαμε για ένα 5λεπτο να μιλήσουμε όπου εκεί χτύπησε το τηλέφωνό της και δυστυχώς έπρεπε να αποχωρήσει λόγω ότι είχε έρθει το επόμενο ραντεβού της. Δεν παίχτηκε δεύτερος γύρος αν και θέλαμε και οι 2 μας έπρεπε να φύγει έτσι ήρθε το τέλος του ραντεβού αυτού. Κακώς που δεν την έκλεισα για παραπάνω ώρα όμως όταν είναι η 1η μου φορά είτε με ανεξάρτητη είτε ακόμη και με γραφειάτη πάντα κανονίζω για 1 ώρα διότι μπορεί να μην υπάρξει η χημεία. Γενικά το κορίτσι είναι γλυκό, καλό σώμα όχι γυμνασμένο, έχει γαλαζοπράσινες ματάρες και βυζάρες. Πολύ καλή συμπεριφορά. Είναι value for money με καλές υπηρεσίες και δεν λέει πουθενά όχι. Αξίζει να ξανατιμηθεί. Αυτά από μένα μάγκες έρρωσθε και ευδαιμονείτε!!!

Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 29, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
80€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Ιουλίου, 2025
Επειδή είμαι καινούργιος στο άθλημα τού Σαιτ πώς μπορώ να την βρω??
T
The-Boy
01 Ιουλίου, 2025
Έχει νήμα με το nickname της. Θα τη βρεις εκεί

123BigGeorge
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2